«Είπα ναι στον γάμο μετά από...» - Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Δεν δίστασε να απαντήσει σε τίποτα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είπα ναι στον γάμο μετά από...» - Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη. Η ίδια που πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε για πρώτη φορά για κάποιες άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες για τον γάμο και την οικογένεια της.

Πριν από λίγο καιρό, ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει δημοσίως ερωτική εξομολόγηση για ακόμη μια φορά στην αγαπημένη του και γέμισε τον τόπο με αγάπη.

«Είσαι το καλοκαίρι μου, ο ήλιος μου, το φως μου. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο καλλιτέχνης και πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί με την σειρά του στα σχόλια της ανάρτησης.

Το ζευγάρι, μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, στόλισε και το σπίτι του για τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ το δέντρο της οικογένειας).

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γιορτή

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ζυγούλη για την οικογένεια της

Για τη ζωή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά με τα 4 παιδιά τους μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, πριν από τη γνωριμία με τον σύζυγό της, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά, ενώ είπε το μεγάλο Ναι στον γάμο, μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά: «Νομίζω πως όταν είπα το Ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι», είπε η Κάτια Ζυγούλη.