«Ήταν πολύ κακό αυτό που είδα, ζορίζεται να του βγει...» - Η Κατερίνα Καινούργιου "έκραξε" για τα καλά τον Σπύρο Μαρτίκα

«Και η Βρισηίδα αν το είδε θα γέλαγε»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν πολύ κακό αυτό που είδα, ζορίζεται να του βγει...» - Η Κατερίνα Καινούργιου

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν μερικά στιγμιότυπα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star (δείτε εδώ πως πήγε από τηλεθέαση) και η παρουσιάστρια του Alpha, μαζί με τους συνεργάτες της κλήθηκαν να το σχολιάσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην δύσκολη στιγμή του Σπύρου Μαρτίκα μετά την οικειοθελή αποχώρηση της συντρόφου του Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ τον λόγο).

Στο χθεσινό (11/1) επεισόδιο είδαμε τις δηλώσεις του φαρμακοποιού μετά το έντονο συμβούλιο, με τον ίδιο να μιλάει με δάκρυα στα μάτια, καθώς αποχωρίστηκε το κορίτσι του.

«Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω.

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμιση μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεςι ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις.

Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το κράξιμο της Κατερίνας Καινούργιου στον Σπύρο Μαρτίκα

Ο παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν η σύντροφός του ανακοίνωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω ψυχολογικής πίεσης.

«Παιδιά, με συγχωρείτε… εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μητέρα της κοπέλας αλλά ήταν πολύ κακό αυτό που είδα. Δεν του ‘βγαινε ούτε δάκρυ. Γιατί δεν έφυγε λοιπόν κι αυτός; Ρε ζορίζεται να του βγει δάκρυ, σφίγγεται» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha, αμέσως μετά την προβολή του πολυσυζητημένου αποσπάσματος.

«Και η Βρισηίδα αν το είδε θα γέλαγε. Πιέζεται για να το κάνει συγκινητικό, κάνει παύσεις για να πέσει το μουσικό χαλί να του δώσει την πρέπουσα ένταση, το έχει δουλέψει. Όλο αυτό θα είχε γίνει πιστευτό εάν είχαν περάσει δύο μήνες και όντως πραγματικά δεν άντεχε. Ακόμα και αυτό το ψεύτικο δάκρυ που το πάλεψε, θα το πιστεύαμε» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Πείνα ιδεών είναι, όχι κανονική. Δεν έχω τι να πω, πρέπει να πω το ξεχωριστό και λέω την… σε -άρα τελειώνει αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω» σχολίασε με τον τρόπο του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφιερώνοντας στον Σπύρο Μαρτίκα το τραγούδι «Το Κορμάκι Σου», που είχε γράψει ο ίδιος για τη Σοφία Βόσσου το 1988.