«Δεν θα κρύψω το σοκ μου και την αμηχανία μου» - Σε δύσκολη θέση η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

«Το φταίξιμο πάει σε όλους τους ανθρώπους που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα κρύψω το σοκ μου και την αμηχανία μου» - Σε δύσκολη θέση η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA

Η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ την άγνωστη συμμετοχή της στο "Είσαι το ταίρι μου") είναι η προσθήκη του MEGA που έφερε την αλλαγή στο κανάλι τα τελευταία τρία χρόνια με την εκπομπή της, Πάμε Δανάη. Ως παρουσιάστρια, λοιπόν, η ίδια δεν διστάζει να εκφραστεί δημόσια, ακόμη και να κλάψει, για θέματα που την απασχολούν, την ενδιαφέρουν και την συγκινούν.

Ξεχωρίζει, λοιπόν, για το γεγονός πως χρησιμοποιεί τη φωνή της για να εκφράσει την αλήθεια της, ακόμη κι αν αυτή ενοχλεί ορισμένους ανθρώπους. Αυτό έκανε και το πρωί της Πέμπτης 12/1 στον αέρα, απευθυνόμενη στα πρόσωπα που έχουν ανώτερες θέσεις στα κανάλια και στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναγκάζουν τους ρεπόρτερ και τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα που πολλές φορές φέρνουν και τους συνεντευξιαζόμενους, αλλά και τους ίδιους σε δύσκολη θέση.

"Απασφάλισε" η Δανάη Μπάρκα για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

«Αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά, να πρέπει να κάνεις ερωτήσεις, να περιμένεις όρθιος… Σέβομαι απόλυτα και βγάζω το καπέλο σε όλους τους δημοσιογράφους. Αλλά δεν θα κρύψω το σοκ μου και την αμηχανία μου… Δεν σκέφτεσαι ότι “πώς θα το ρωτήσω;”. Μου φαίνεται τρομερά αμήχανο να ρωτάς έναν άνθρωπο που είναι ο πατέρας του παιδιού ενός άλλου ανθρώπου, για την προσωπική ζωή κάποιου και να αναφέρεις άλλα ονόματα και πού έχει αδυναμία το κάθε παιδί, πώς σχολιάζετε την κάθε ζωή, μου φαίνεται σοκαριστικό», είπε αρχικά η ίδια.

Δανάη Μπάρκα

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για να μη λέμε μόνο τη μία πλευρά και κατηγορούμε τους δημοσιογράφους, προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν την οδηγία “πήγαινε και ρώτα αυτό”. Ειδικά όταν ο άλλος άνθρωπος είναι νέος και ξεκινάει την πορεία του και του έχουν πει “μόνο αν κάνεις αυτές τις ερωτήσεις θα μείνεις”… Το φταίξιμο πάει σε όλους τους ανθρώπους που στήνουν μία οποιαδήποτε εκπομπή και ενημερώνουν τους δημοσιογράφους τι θα ρωτήσουν, το πόσο θα πιέσουν».

«Δυστυχώς, είναι έτσι στημένες ολόκληρες σκαλέτες εκπομπών με αυτές τις ερωτήσεις, με αυτά τα σχόλια. Βλέπουμε εκπομπές που στήνονται μόνο για να ρωτάνε τέτοια», κατέληξε.

Τις προάλλες, μάλιστα, η παρουσιάστρια ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων αποκαλύπτοντας μία προσωπική της ιστορία.

«Πολλές φορές έχουν ρωτήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη, αυτόν τον υπέρτατο άνθρωπο, που υπάρχουν τόσα πράγματα να τον ρωτήσεις, μόνο για την Ελεωνόρα και την προσωπική της ζωή. Για το γάμο, για την εγκυμοσύνη, για τους χωρισμούς. Δεν θα μείνω στο ότι δεν ρωτάμε έναν άνθρωπο για την εγκυμοσύνη, είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν θα μείνω σε αυτό. Ο καθένας είναι αυτό που κάνει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που από μόνοι τους θα σου ανοίξουν την κουβέντα κι εσύ, χωρίς αν έχουν την ανάγκη να εκμαιεύσουν πληροφορίες, θα τα πεις όλα. Και υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που βλέπουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τα τελευταία 15 χρόνια γεμίζει μαγαζιά και το μόνο που τους νοιάζει είναι “είστε έγκυος; Θα κάνετε παιδί;”. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ, εκτός ότι τους θεωρώ παρεμβατικούς, τους θεωρώ και αγενέστατους».

«Εγώ με τη μαμά μου πολλές φορές έχουμε πει η μία στην άλλη ότι δεν απαντάς για μένα, δεν απαντώ για σένα», κατέληξε.

Δανάη Μπάρκα