Κατάξανθη η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον σύζυγό της

Της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να έχει βιώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της αλλά και πολλές αλλαγές στην ζωή της, ωστόσο φαίνεται πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε και πάλι την ηρεμία της μιας και φημολογείται πως επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Δημήτρη, λίγο μετά τη μετακόμισή της σε νέο διαμέρισμα.

Η ίδια, ξαναφόρεσε τη βέρα και το μονόπετρό της (δείτε εδώ την σχετική φωτογραφία), όμως δεν έχει δώσει όμως απαντήσεις σχετικά με το αν πράγματι η επανασύνδεση αποτελεί γεγονός, καθώς πλέον αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και προσπαθεί να την φυλάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω καινούργιες πληροφορίες ότι αυτό που είχε γραφεί για την Δήμητρα με γνωστό δημοσιογράφο δεν ισχύει και ότι είναι κοντά με τον πρώην...», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες ο Κώστας Φραγκολιάς χωρίς ωστόσο να λέει ποιον, όμως η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε λέγοντας «Τον δικό της τον πρώην».

Παρόλα αυτά, το πρωί της Πέμπτης 12/1, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς τους καλημέρισε… κατάξανθη και άκρως εντυπωσιακή, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να μη μένει ασχολίαστη από κανέναν.

Ωστόσο είναι εμφανές πως πρόκειται για μια απλή περούκα και όχι κάτι μόνιμο, όμως σίγουρα το ξανθό της πηγαίνει ομολογουμένως πολύ!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξανθιά

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξανθιά