«Μπορεί να έκανα πράγματα που δεν...» - Σοκάρει η Ρασέλ για τη σκληρή μάχη με την κατάθλιψη

«Αν δεν ήταν η μαμά μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μπορεί να έκανα πράγματα που δεν...» - Σοκάρει η Ρασέλ για τη σκληρή μάχη με την κατάθλιψη

Η Θεοδώρα Ρασέλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Kατερίνα την Πέμπτη 12/1 με το μοντέλο να κάνει αποκαλύψεις για τα επόμενα βήματα της μετά το Asia express, αλλά και τις δύσκολες στιγμές, που έχει περάσει στη ζωή της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για Βασάλο και Βαλαβάνη).

Πρόσφατα μάλιστα σε άλλες τις δηλώσεις είχε αποκαλύψει, πως η τηλεόραση την ενδιαφέρει πολύ και μάλιστα όχι τόσο το κομμάτι των ριάλιτι, αλλά αυτό της ενημέρωσης:

«Μακάρι να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Μακάρι να με αξιώσει κάποια στιγμή ο Θεός να κάνω δελτίο ειδήσεων, αλλά πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να φτάσεις εκεί θεωρώ. Θα κάνω πρώτα ένα δοκιμαστικό για δελτίο ειδήσεων και αν πάει καλά, μετά θα κάνω και πρόβα», είχε πει η Ρασέλ.

Συγκινητική είναι και η άνεση με την οποία μιλάει για ένα ζήτημα ψυχικής υγείας, αφού το κορίτσι έχει περάσει δύο φορές κατάθλιψη στη ζωή της και μάλιστα σήμερα τονίζει, πως αν δεν ήταν η μητέρα της δεν ξέρει πως και αν θα τα είχε καταφέρει.

Η αποκάλυψη της Ρασέλ για τη μάχη με την κατάθλιψη

«Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου, ειδικά την πρώτη φορά, νομίζω ότι μπορεί να έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Πέρασα πολύ δύσκολα. Κουράστηκα να ακούω συνέχεια το ίδιο πράγμα: η μαύρη, η μαύρη, η μαύρη. Το μαύρος σαν όρος δεν είναι κακό, το χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά ήταν κακός.

Η δεύτερη φορά ήταν λίγο πριν μπω στο Asia Express. Πέρασα μία ερωτική απογοήτευση. Κάθε βράδυ στην Ασία έκλαιγα και για αυτό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί ένας άνθρωπος όταν βιώσει την απόρριψη να αντιδράσει έτσι. Με πλήγωσε πάρα πολύ. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να σου πει ειλικρινά ότι «δεν μπορώ άλλο» και σε έχει να περιμένεις, είναι το χειρότερο πράγμα.

Κάθε βράδυ έκλαιγα και έλεγα: θέλω να φύγω. Ευτυχώς ήταν εκεί η μαμά μου και με στήριζε. Οι συνθήκες υγιεινής για μένα ήταν το χειρότερο», είπε στο τέλος και για το Asia express η Θεοδώρα Ρασέλ.