Με θέα τη θάλασσα - Η πρώτη έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το νεογέννητο μωρό της

''Λιώνει'' από ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια εντελώς νέα και διαφορετική ζωή βλέπουμε να ζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει γεννήσει εδώ και 9 ημέρες, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ τα κιλά, που έχασε από τη μέρα της γέννας).

Η παρουσιάστρια είναι εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με τον επιχειρηματία, πρόσφατα μάλιστα έκαναν και τον πολιτικό τους γάμο με την ίδια να έχει αναφέρει, πως δε θέλει να κάνει μαζί θρησκευτικό γάμο και βάφτιση.

«Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.

Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε», είχε αποκαλύψει η Κωνσταντίνα για την αρχή της σχέσης της με τον Βασίλη.

Η πρώτη έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον νεογέννητο γιο της

Σήμερα η ζωή τους έχει αλλάξει στο έπακρο, καθώς πλέον όλη τους η καθημερινότητα κινείται γύρω από το παιδί με την παρουσιάστρια να προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να τα συνδυάζει όλα μαζί.

Την Πέμπτη 12/1 μάλιστα η ίδια έκανε την πρώτη της έξοδο με το βρέφος, αφού δημοσίευσε στο instagram, πως απολάμβανε τον καφέ της με θέα τη θάλασσα έχοντας μαζί της φυσικά το μπιπερό του γιου της.

Σπυροπούλου έξοδος
Σπυροπούλου έξω με το μωρό