«Θηλάζω και περνάω...» - Τα πρώτα 24ώρα της Σπυροπούλου με το μωρό στο σπίτι

Η αποκάλυψη στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει και εκείνη πλέον στο club με τις νέες μαμάδες, με τον γιο της να είναι πλέον κάτι καινούργιο στη ζωή και στην καθημερινότητα της.

Πριν από 9 ημέρες συγκεκριμένα (δείτε εδώ πόσα κιλά έχει χάσει από τότε) η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το αγοράκι και φυσικά όλες οι συνάδελφοι της ανεξαιρέτως, μέσα από τις εκπομπές της ευχήθηκαν για το νέο μέλος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε μάλιστα η αποκάλυψη, που έκανε η Μπέτυ Μαγγίρα μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα σχετικά με την επικοινωνία, που είχε με τη Σπυροπούλου, αφού της έστειλε μήνυμα και εκείνη επικοινώνησε μαζί της παρά την ταλαιπωρία και την κούραση που μπορεί να βιώνει αυτές τις ώρες (δείτε εδώ την εγκυμοσύνη που ανακοινώθηκε στο πλατό χθες).

«Της ευχηθήκαμε, μας απάντησε. Μας ευχαρίστησε, πανέμορφή μου κουμπάρα, ευχαριστώ για το πανέμορφη. Μέσα σε όλη την τρέλα να γεννήσει κλπ μου απάντησε, με είπε και πανέμορφη», επισήμανε η ίδια.

«Να τους ζήσει, να το χαίρονται το μωράκι τους, είναι μία πολύ ευχάριστη στιγμή για ένα ζευγάρι», συμπλήρωσε, ενώ η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ο γιος τους έχει γεννηθεί την ίδια ημέρα με την αδερφή της.

Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη ρουτίνα με το μωρό

Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς ακόμα για να δούμε την παρουσιάστρια σε κάποια εκπομπή καλεσμένη, ωστόσο μέσα από το instgaram μοιράζεται καθημερινά κομμάτια από τη ρουτίνα της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12/1 μετά από μία σειρά σχολίων και ερωτήσεων, που δέχτηκε από τους ακόλουθούς της έκανε γνωστό, πως θηλάζει το μπέμπη και έτσι δεν έχει την ευχέρεια να μιλάει μαζί τους με την ίδια συχνότητα, όπως και παλιά.

«Επειδή θηλάζω και περνάω όλη μέρα με το μπέμπη θα σας απαντήσω μόλις βρούμε λίγο χρόνο! Σας ευχαριστώ για το χρόνο που μας αφιερώσατε», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου - θηλασμός