«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι...» - Η αποστομωτική απάντηση του Γιάννη Μπέζου σχετικά με την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη

Απλός και κοφτός, προχώρησε σε επόμενη ερώτηση

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι...» - Η αποστομωτική απάντηση του Γιάννη Μπέζου σχετικά με την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε μιλήσει για την Κιβωτό του Κόσμου και τα όσα ακούγονταν (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ ένα κομμάτι της) και την πορεία της τηλεοπτικής ψυχαγωγικής εκπομπής που παρουσιάζει.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Πέμπτης 12/1, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο πρόσωπό του.

«Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνεται σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

Η απάντηση του Γιάννη Μπέζου για την απολογία του Φιλιππίδη και όχι μόνο

Το πρωί, λοιπόν, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, που αν μη τι άλλω σχετίζονταν και με την πολυσυζητημένη απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και την συνέχεια της εκπομπής του.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε να σχολιάσει για οτιδήποτε που σχετίζονταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη που δικάζεται για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, καθώς την Δευτέρα 9/1 ανέβηκε στο βήμα και απολογήθηκε για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες ακροαματικής διαδικασίας.

Το μόνο σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Μπέζος ήταν οτι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και ότι είναι αλλού.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είμαι αλλού! Δεν με αφορά τίποτα...»