Ξέσπασαν όλοι σε γέλια - Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε το πιο απίθανο μέρος που έχει σεξ

Αυτό δε το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασαν όλοι σε γέλια - Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε το πιο απίθανο μέρος που έχει σεξ

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Μπέσσυ Αργυράκη, όπου θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή 15/1 μέσα από την συχνότητα του Open. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 13/1, η εκπομπή Happy Day έπαιξε ένα πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα από την συνέντευξη της τραγουδίστριας.

Η ίδια έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια για την προσωπικότητά της και για τον αυθορμητισμό της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά για την ζωή της, κάνοντας πικάντικες αποκαλύψεις.

«Από το dancing έχασα περίπου 15 κιλά, νιώθω ανάλαφρα, περπατάω και πετάω. Ο άνδρας μου έχει πολλή κατανόηση και στην περίπτωση μου χρειάζεται, κατανόησα κι εγώ τη δουλειά του γυναικολόγου. Εγώ ζήλευα τον πρώτο καιρό τον άνδρα μου, όχι εκείνος εμένα. Κάποτε μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν και το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί.

Έχω αλλάξει λόγια τραγουδιού στην σκηνή, έπαθα μπλακ άουτ, δεν τα έχω καλά με τους στίχους. Ήταν να πάω προς το λαϊκό ρεπερτόριο, αλλά έθεσε βέτο στη δισκογραφική εταιρεία μια λαϊκή τραγουδίστρια και έμεινα στο μοντέρνο», είχε αναφέρει πρόσφατα η αγαπημένη της τραγουδίστρια, ενώ πολύ συχνά αναφέρεται και στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα (δείτε εδώ τι την πιέζει να κάνει).

Άκρως αποκαλυπτική για τα ερωτικά της η Μπέσσυ Αργυράκη

Αυτή τη φορά, ωστόσο, πήγε με μια άκρως εξομολογητική διάθεση στο After Dark και μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση του παρουσιαστή, που αφορούσε το πιο τρελό μέρος που έχει κάνει σεξ!

Η Μπέσσυ Αργυράκη στην αρχή "πάγωσε" και αναφώνησε "να το πω;", "πες το" της φώναζαν οι υπόλοιποι και αμέσως μετά αποκάλυψε: "Μέσα στο αεροπλάνο, στην business, σε ταξίδι από Ελλάδα - Αυστραλία", "Είχες και τον χρόνο σου λοιπόν! Τολμώ να πω ότι δεν θα ήταν μόνο μια φορά σε ένα ταξίδι 24ωρο" είπε γελώντας ο Θέμης Γεωργαντάς με εκείνη να απαντά "Αυτό θα το αφήσουμε να αιωρείται".