«Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπαμε...» - Έξω φρενών η Άννα Ζηρδέλη με τον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τον πετσόκοψε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπαμε...» - Έξω φρενών η Άννα Ζηρδέλη με τον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) στην πρωινή εκπομπή του «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» σχετικά με το Survivor All Star (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε με την αποχώρηση του Κονδυλάτου) και πιο συγκεκριμένα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η Άννα Ζηρδέλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην χθεσινή εκπμπή του Mega, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα περιστατικό με τον παίκτη των "Μαχητών" στο ριάλιτι επιβίωσης που της είχε κάνει τρομερή εντύπωση και απογοητεύτηκε περισσότερο με την συμπεριφορά του (δείτε εδώ το περιστατικό).

Τα σχόλια της Άννας Ζηρδέλη για τον Νίκο Μουτσινά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο Καλό Μεσημεράκι το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος τσήμερα το πρωί (13/1) θέλησε να διευκρινίσει και να εξηγήσει κάποια πράγματα στον Νίκο Μουτσινά.

«Όλα ξεκίνησαν όταν παίξαμε το απόσπασμα από την Μπέττυ Μαγγίρα, όπου ο Κωνστανίνος Βασάλος της είπε «Για ποιο λόγο δεν κάνεις εκπομπή;» και εκείνη του απάντησε «Γιατί μας παίρνετε τις δουλειές εσείς», είπε αρχικά η Άννα Ζηρδέλη και συνέχισε:

«Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπαμε χθες. Ήταν μια εκπομπή όπου βρέθηκα για δοκιμαστικό και εγώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Εγώ είπα ότι υπάρχει χώρος για όλους, αλλά δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε από ένα reality και καλά έκανε και θέλει να διεκδικήσει μία θέση, να γυρίσει να λέει σε εμένα για ποιο λόγο θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τη θέση. Σαν, δηλαδή, να μην έχω εγώ το δικαίωμα, που είμαι στον δημοσιογραφικό χώρο τα τελευταία χρόνια».

«Μάλλον δεν κατάλαβε ο Νίκος Μουτσινάς για να το παρουσιάζει έτσι», κατέληξε η Άννα Ζηρδέλη.

Την Τετάρτη (11/1) η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και ένα άγνωστο για το τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ το σεξουαλικό όνειρο που είδε), τον οποίο "κατακεραύνωσε" ο Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ τι είπε), κάτι που έδωσε την αφορμή στην Μπέττυ Μαγγίρα να πει την δική της άποψη και να "κράξει" με την σειρά της τον διαγωνιζόμενο.

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα», ανέφερε αρχικά παρουσιάστρια.

«Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι», πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Μ’ αρέσει που τον βλέπω στο Survivor. Τόσα χρόνια που τον έβλεπα με τη Σίσσυ, δεν τον έβλεπα να βρίσκει τον χώρο του μέσα εκεί, να μπορεί να μιλήσει, να ανθίσει. Εκεί δεύτερη μέρα άνθισε το μπουμπούκι μου και κάνει τηλεόραση», επισήμανε τότε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.