Survivor All Star: «Παραπληροφορούν τον κόσμο και...» - Έξαλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με όσα ακούγονται για τον Στάθη Σχίζα

Ξέσπασε στις τηλεοπτικές κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Παραπληροφορούν τον κόσμο και...» - Έξαλλη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με όσα ακούγονται για τον Στάθη Σχίζα

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 13/1 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο ήταν στο αεροδρόμιο και φυσικά μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις για τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Η όμορφη επιχειρηματίας, συγκεκριμένα, απάντησε και για τον αν τον βλέπει νικητή του Survivor All Star αλλά και αν ζήτησε όπως ακούστηκε παραπάνω χρήματα από την παραγωγή.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση».

«Με ενόχλησε πάρα πολύ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε ότι ο Στάθης έκανε διαφορετική συμφωνία. Μπήκε με τα ίδια χρήματα. Το έβγαλε αυθαίρετα από το μυαλό της, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές. Πέρυσι ο Στάθης είχε κερδίσει με μικρότερο ποσό, φέτος λέει και δόξα τω Θεώ», ήταν μάλιστα η απάντηση της Αλεξάνδρας (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη του νικητή του Survivor 4 είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλες κουβέντες είναι πάρα πολύ νωρίς το εύχομαι… το ελπίζω και πιστεύω ότι θα κάνει ότι μπορεί για αυτό. Όταν νικάει σηκώνομαι όρθια και μιλάω με την τηλεόραση θέλω να κερδίζει. Είμαι πολύ κατά του να αναπαράγονται τέτοιες ψευδείς πληροφορίες και να παραπληροφορούν τον κόσμο… δεν ισχύει ότι το Στάθης ζήτησε παραπάνω χρήματα.. είχε χαμηλά το προφίλ από την αρχή παρόλο που ήταν ο περσινός νικητής δεν ζήτησε ποτέ κάτι παραπάνω» (δείτε εδώ τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι πριν μπει φύγει ο Στάθης για Άγιο Δομίνικο).