Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Ιβάν Σβιτάιλο - Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το αυτοκίνητο (Φωτογραφία)

Οι πρώτες του δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Ιβάν Σβιτάιλο αργά το βράδυ τα ξημερώματα της Παρασκευής 13/1. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό του.

Ο ηθοποιός πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όταν το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε και χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο μαζί και με την τροχαία.

Όπως ενημέρωσε όλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αφού κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρόλο που η εικόνα του αυτοκινήτου είναι συγκλονιστική.

Ιβάν Σβιτάιλο τροχαίο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο. Όπως έχει αποκαλύψει είχε σοβαρό ατύχημα και με την μηχανή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για το τροχαίο

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, όπου αποκάλυψε πως έγινε το τροχαίο και αν είναι καλά στην υγεία του.

«Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά».

Ποιος είναι ο Σβιτάιλο

Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες χορευτικές ομάδες με τις οποίες συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη, μπαλέτο στην Εθνική Λυρική Σκηνή ενώ ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο ως χορευτής το 2006. τη σεζόν 2009 Στρέλλα

Το 2008 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου δούλεψε ως χορευτής και έκανε σπουδές υποκριτικής στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2011 ξεκινώντας την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό το 2014 από την παρουσία του στην εκπομπή μουσικής θεματολογίας για διασημότητες Just the 2 Of Us στο Mega Channel. Εκεί διαγωνίστηκε μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Κάτω Παρτάλι υποδυόμενος τον Ρούσο Ρουσουνέλο

. Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του show χορού So You Think You Can Dance στον ANT1. Από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2020 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σταυριάνα Γαρνάβου με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Νεφέλη. τη σεζόν 2021 σειρά Σχεδόν Ενήλικες του MEGA , 42C του COSMOTE TV τη σεζόν 2022 The Masked Singer του ΣΚΑΪ τη σεζόν 2022-2023 σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΪ τη σεζόν 2023 Milky Way του MEGA