«Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

Μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

Μανούλα για πρώτη φορά θα γίνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ξάφνιασε τους πάντες με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριν από λίγες ημέρες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της (δείτε εδώ την φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα).

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το μωρό της 
Instagram / imaleskou

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το μωρό της

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret, η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια εμφάνιση μόνη ή με τον σύντροφό της, καθώς το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ την δημόσια έκκληση της Ιωάννας).

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εφημερίδα Secret.

«Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο» συμπλήρωσε.