«Όλο αυτό που λέει δεν...» - "Κόλαφος" η Ελένη Τσολάκη κατά του Σπύρου Μαρτίκα

«Πρέπει να ξυπνήσει το συναίσθημα μέσα του»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όλο αυτό που λέει δεν...» -

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν κάποια στιγμιότυπα από το Survivor All Star, που κάθε βράδυ η τηλεθέαση φτάνει ταβάνι (δείτε εδώ πόσο) και η Ελένη Τσολάκη δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Στάθηκαν περισσότερο στο συναισθηματικό ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), που έγινε με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση της αγαπημένης του συντρόφου, Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε εδω τον λόγο), αλλά στην συνέχεια ακούστηκαν και οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου που κατακεραύνωσε ένα παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποιον).

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για τον Σπύρο Μαρτίκα και όχι μόνο

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open, δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκια της για το τόσο "ριάλιτι" που βλέπουμε κάθε κυριακή με Τετάρτη, στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

«Όλο αυτό που λέει δεν πείθει και κανέναν, γιατί είναι ο τόνος της φωνής, το κόμπιασμα, οι λέξεις που χρησιμοποιεί, το δάκρυ που το πιέζει και δεν βγαίνει… δε λέω ότι χάρηκε που έφυγε αλλά λέω ότι δεν τα έβαψε και τόσο μαύρα όσο παριστάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ για την αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor.

Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση του παίκτη, η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Πρέπει να ξυπνήσει το συναίσθημα μέσα του για να τα πει; Ρε συ Λάμπρο, αλήθεια τώρα μου το λες αυτό; Το συναίσθημα είναι κάτι που σου βγαίνει από την αλήθεια του. Δεν είναι ότι πρέπει να σκεφτώ τι μου έχει συμβεί για να το ξανανιώσω».

Όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία εξομολογήθηκε την ψυχολογική πίεση που ένιωθε μέσα στο παιχνίδι, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Εγώ νομίζω ότι η Βρισηίδα πήγε στο Survivor μόνο για να βάλει το φόρεμα στο Gala».

«Όταν εκφράζεσαι τόσο θερμά για τον άνθρωπό σου, μου κάνει παράταιρο και ψεύτικο να πρέπει να κινητοποιήσεις το συναίσθημά σου για να βγάλεις μια αλήθεια. Γιατί δεν μου φάνηκαν αληθινά τα συναισθήματα του Σπύρου» κατέληξε κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια του Open Weekend.