Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Το μήνυμα που της έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

«Το λέω και δημόσια τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Το μήνυμα που της έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται

Με κέφι και διάθεση ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/01 την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, η οποία μάλιστα δεν θα μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στο Survivor All Star (δείτε εδώ το αυριανό 15/1 τρέιλερ).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια μιας συζήτησης που είχαν, η παρουσιάστρια εξέφρασε μια απορία στον αέρα που κανείς από τους συνεργάτες της δεν ήξερε να απαντήσει και έτσι ζήτησε από τους τηλεθεατές να της γράψουν στο Twitter.

Το μήνυμα που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ναταλία Γερμανού

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού, αναρωτήθηκε εάν η Μελίνα Μεταξά συμμετείχε στον κύκλο του Survivor που ήταν και ο Νίκος Αγόρου. Τότε, όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της έστειλε μήνυμα και της είπε ότι όντως ήταν σε εκείνον τον κύκλο.

«Κωνσταντίνα μας πολλά φιλάκια. Να σου ζήσει το μωράκι. Να σας ζήσει το μωράκι, γερό και τυχερό. Σου έστειλα και μήνυμα και τώρα στο λέω και δημόσια τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία. Σ΄ ευχαριστούμε και για το μηνυματάκι.», είπε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Ποιες είναι οι σχέσεις σήμερα των 2 γυναικών;

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και για το πρόσφατο σχόλιό της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε το εδώ), ενώ αποκάλυψε και όσα είχαν γίνει ανάμεσά τους την περίοδο που συνεργάστηκαν.

Παρακολουθείς την αναπαραγωγή των σχολίων σου στα sites;

Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα το αντίθετο. Εξάλλου πολλές φορές με κάνουν tag και mention ή άλλα μου τα στέλνουν.

Οπότε φαντάζομαι πως είδες τι έγινε με εκείνο το σχόλιό σου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ναι, το είδα.

Κάποιοι είπαν ότι τη «χάιδεψες».

Εγώ είπα απλώς την αλήθεια. Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου» δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ό,τι είχα να πω το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη. Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο.

Αν η Ναταλία ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που εγώ συγκρούστηκα και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι – όχι με τον καλύτερο τρόπο. Τότε λοιπόν μου έλεγαν κάποιοι: «Είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια». Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα και έφυγα. Και ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό.

Ήταν αυτή η πιο δύσκολη χρονιά σου στην τηλεόραση;

Όχι, έχω περάσει και πιο δύσκολες. Ήταν μια χρονιά με δύσκολες ισορροπίες που ίσως δεν είχα την ωριμότητα να τις χειριστώ. Ο καιρός όμως πέρασε, έλυσα τα θέματά μου με όσους έπρεπε να τα λύσω, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντίνας. Πέρασαν 10 χρόνια, είναι μια καινούρια Κωνσταντίνα και είμαι μια καινούρια Ναταλία. Πρέπει να σταυρώνουμε αυτό το κορίτσι για πάντα; Έφταιγε μόνο εκείνη; Αποκλειστικά;

Και για αυτό σε κατηγόρησαν, γιατί δεν έδωσες ονόματα.

Αλήθεια; Εγώ πρέπει να τα κάνω όλα; Τότε που έπρεπε να είμαι καλή με όλους, δεν ήμουν. Οπότε μη μου λέτε τώρα ότι είμαι καλή με όλους.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου