«Του λέω τι κάνεις; Μιλάς έτσι σε έναν καλεσμένο;» - Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το ντόρο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Καλέσαμε την Μπέτυ Μαγγίρα για να έρθει να της πει τι εννοείς παρουσιάστρια και ποια είναι η εκπομπή σου;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Του λέω τι κάνεις; Μιλάς έτσι σε έναν καλεσμένο;» - Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το ντόρο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το πρωί της Κυριακής 15/01, η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και ξεκαθάρισε τις δηλώσεις της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες)

«Μπορεί να μην πουλάω όσο ο Βασάλος αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας και κάνω την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα κι είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει από που κι ως που να διεκδικήσεις μια θέση! Είναι μονοπώλιο; Αυτό είναι που με ενόχλησε! Αγαπάω πολύ την δουλειά μου κι αυτό που κάνω κι όταν προσπαθώ βήμα βήμα να ανέβω σκαλοπάτι σκαλοπάτι και να έρχεται κάποιος από τη στροφή να σε τρώει, πλέον δεν με ενοχλεί γιατί ο χώρος καταλαβαίνει, δεν τους κρατάει πολύ, τους ξερνάει», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου στις αποκαλύψεις Μαγγίρα - Ζηρδέλη για τον Βασάλο

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε για το θέμα, αλλά κι όσα ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή (δείτε εδώ τι είχε πει).

«Έτσι όπως το περιγράφει η Άννα, ακούγεται πολύ άκομψο κι άστοχο γιατί δεν έχουν και σχέση μεταξύ τους για να έχει την οικειότητα… Εγώ είμαι σίγουρη ότι Κωνσταντίνος έκανε χιούμορ και στην περίπτωση της Μπέττυς προσπαθούσε να αστειευτεί. Πάρα πολλές φορές το χιούμορ του είναι παρεξηγήσιμο. Άπειρες φορές. Έχει χρειαστεί να εξηγήσω και σε φίλες μου, στο περιβάλλον μου ότι ο Κωνσταντίνος κάπως αστειεύεται. Όμως στην πραγματικότητα επειδή μιλάμε για ενήλικα, όλο αυτό πρέπει κάπως να το κοντρολάρει… Έχει να κάνει με την οικειότητα. Για την Μπέττυ έγινε μεγάλο θέμα μετά. Του λέω τι κάνεις; Μιλάς έτσι σε έναν καλεσμένο; Ήταν κι άστοχο. Δηλαδή κι η Μπέττυ έχει μια πορεία κι ιστορία και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Την ξέρουμε, την αγαπάμε και την καλέσαμε για να έρθει να της πει τι εννοείς παρουσιάστρια και ποια είναι η εκπομπή σου; Κάτι τέτοιο.

Συμφωνώ ότι αυτό το καταγγέλλουμε το καθετί -το λέω με πολλή αγάπη στην Άννα- είναι μια κουβέντα που έγινε μεταξύ σας. Ο Κωνσταντίνος είναι μέσα κι υπό αυτήν την έννοια ήταν άκομψο. Αυτό που κατήγγειλε μετά είναι πιο σοβαρό και δεν μας έδωσε το όνομα να ξέρουμε ποιος άνθρωπος της μίλησε με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της.