Μπαίνει στο Survivor All Star o Γιωρίκας Πιλίδης; Η απάντησή του στην κάμερα του Open

«Το ποσό ήταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαίνει στο Survivor All Star o Γιωρίκας Πιλίδης; Η απάντησή του στην κάμερα του Open

Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε το πρωί της Κυριακής 15/01 ο Γιωρίκας Πηλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το «Survivor All Star» και το ποιους θα ήθελε να δει στο παιχνίδι. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση για να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποια ομάδα νικάει απόψε το έπαθλο φαγητού και την πρώτη ασυλία).

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Η απάντηση του Γιωρίκα Πηλίδα για το Survivor All Star

«Έχω συζητήσει για το Survivor All Star, απλά δεν έχω χρόνο να πάω, ξεκάθαρα. Αν δεν είχα τις υποχρεώσεις, ναι, θα πήγαινα. Θα πήγαινα όχι επειδή ήθελα. Θα πήγαινα για ό,τι μπαίνουν όλοι, για τα χρήματα. Κανένας δε θέλει να μπει, πιστέψτε με. Το ποσό ήταν 5.000 αλλά και πάλι θεωρώ πως κάποιοι θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα από κάποια άλλα.

Ο Τριαντάφυλλος θεωρώ πως θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα χρήματα. Η παραγωγή δεν κυνηγάει καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, ακολουθεί περισσότερο το ριάλιτι. Σίγουρα λείπει ο Τριαντάφυλλος, ο Ντάνος, ο Τζέιμς Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς.

Η Βρισηίδα ξέρω ότι είχε κάτι αρρυθμίες στην καρδιά, οπότε καλά έκανε και έφυγε. Δε θεωρώ πολύ σωστό να υπάρχουν ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι. Γιατί είναι αυτόματα πολύ πιο εύκολο να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι όταν έχεις δίπλα σου τον πιο κοντινό άνθρωπο σου. Θα ήθελα νικητή τον Σάκη Κατσούλη ή τη Δαλάκα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο μεγάλος νικητής - Έχει κάνει 5 στα 5!

Στην κορυφή των στατιστικών όμως ξεχωρίζει ένας παίκτης, ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής σε όσα αγωνίσματα έλαβε μέρος και φέρνει το αδιανόητο 100% στα ποσοστά νικών.

Αυτός είναι ο... Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια) βρίσκεται πλέον μόνος του να παλεύει για το μεγάλο έπαθλο.

Δεύτερος είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχει τρέξει 7 αγώνες και έχει μόνο μια ήττα.

Ποιος παίκτης είναι μέχρι στιγμής αήττητος στο Survivor all star