«Έπρεπε να το έχω ψυλλιαστεί. Στο break, όταν είχε έρθει εδώ, μου...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τους Λαγούτη και Φεντόρουφ

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έπρεπε να το έχω ψυλλιαστεί. Στο break, όταν είχε έρθει εδώ, μου...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τους Λαγούτη και Φεντόρουφ

Το νέο ζευγάρι "φωτιά" θα λέγαμε της ελληνικής showbiz είναι η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ με τον Πέτρο Λαγούτη, είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες. Η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο πριν από μερικούς μήνες τον ηθοποιό των "παιδευμένων", που θα εισβάλλει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός (δείτε εδώ ποιος) από την σειρά του ANT1 και αναφέρθηκε σε μια στιγμή, που φανερώθηκε αλλά δεν του έδωσε πολύ σημασία.

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1), λοιπόν, η παρουσιάστρια του "Καλύτερα Δεν γίνεται" έκανε λόγο για αυτούς τους δύο και όχιν μόνο.

Συνεχώς μαζί φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι» (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα σημειωθούν την ερχόμενη εβδομάδα), η οποία έγινε όπως όλα δείχνουν η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά.

Την ηθοποιό την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την σειρά και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο η καταγωγή της πέρα από την Ελλάδα είναι και από την Πολωνία, χώρα της μητέρας της. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, ενώ μιλάει 4 γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, πολωνικά και περσικά. Οι πρώτες της σπουδές ήταν στο Εθνικό Θέατρο και έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center, ενώ ασχολείται και με το μπαλέτο. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα τη σειρά «Παγιδευμένοι» όπου για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ξεχώρισε ανάμεσα σε 120 ηθοποιούς.

Ανάλογη επιτυχία έχει και στα προσωπικά της, μιας και όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Πέτρου Λαγούτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί πρόσφατα πραγματοποίησαν δύο διαφορετικές κοινές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας μιας και συμμετείχαν μαζί στην πρόσφατη πορεία διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά της υποβάθμισης των πτυχίων τους.

«Μετά τη συγκέντρωση αποχώρησαν παρέα και περπατούσαν στον δρόμο πιασμένοι από το χέρι», αποκάλυψε μάλιστα ένα πρόσωπο που τους είδε από κοντά ενώ δύο μέρες αργότερα το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz εντοπίστηκε πάλι μαζί στην οδό Βουκουρεστίου, κάνοντας βόλτα και αγορές.

Μάλιστα, ο 47χρονος ηθοποιός είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Όσο μεγαλώνω, γίνεται πιο δύσκολο να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, δεν ενθουσιάζεσαι όπως όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν έχεις άγνοια κινδύνου. Δεν θα ήθελα να κάνω άλλα παιδιά. Έχω την οικογένειά μου, ακόμη και αν έχω χωρίσει με τη Μυρτώ Αλικάκη».

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανιού για τους Λαγούτη και Φεντόρουφ

«Τι χαρά που πήρα! Έπρεπε να το έχω ψυλλιαστεί. Είχε έρθει ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος πριν από 2,5 μήνες και του έλεγα στο break πόσο πολύ μου αρέσει η Μάρθα και μου είπε “κάτσε να την πάρω ένα τηλέφωνο να της τα πεις”. Της έκανε story και της έλεγα στο story αυτά. Δεν πήγε το μυαλό μου, λέω ένα επαγγελματικό story και “τι καλά τα πάνε τα παιδιά”. Τώρα που κουμπώνει το παζλ πρέπει να ήταν στην αρχή του φλερτ τότε» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.