«Δεν συζήτησα ποτέ για το My Style Rocks και δεν με...» - Η δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου για το ριάλιτι μόδας

Τι ανέφερε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν συζήτησα ποτέ για το My Style Rocks και δεν με...» - Η δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου για το ριάλιτι μόδας

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν πο δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων που πρόσφατα έγινε γνωστή η παρεξήγηση που είχε με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι) μίλησε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν του My Style Rocks, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Λίγο πριν την πρεμιέρα, η Ηλιάνα έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11/1, δείχνοντας το δώρο, που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στο My style rocks. Πιο αναλυτικά, ο Ατζούν της έστειλε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό μπουκέτο με λουλούδια με την ίδια να ευχαριστεί με ένα story για την ευγενική αυτή κίνηση (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το πρωί μάλιστα της Παρασκευής 13/1 η Ηλιάνα δημοσίευσε κι ένα βίντεο από τα γυρίσματα μαζί με τον παλιό της συνεργάτη, Δημήτρη Σκουλό.

Η δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου για το My Style Rocks

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν συζήτησα ποτέ για το My Style Rocks. Δεν με ιντριγκάρει να είμαι στην ίδια εκπομπή με την Ηλιάνα» είπε αρχικά.

«Είμαι κι εγώ μια τηλεθεάτρια του Survivor που σχολιάζει.

Με φαντάζεσαι να τρέχω, να κυλιέμαι στις λάσπες;» είπε με χιούμορ.

Για τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή της για τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους είπε:

«Η Δανάη έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει στην εκπομπή της. Δεν μπορώ να πάρω άλλη θέση. Το θέμα είναι να υπάρχει σεβασμός γιατί κι εσείς κάνετε μια πολύ σκληρή δουλειά και εμείς αυτά που λέμε κρινόμαστε».