«Μετά από πολλά χρόνια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λαγούτη αφού βγήκαν οι φήμες για τη σχέση του με τη Φεντόρουφ

Μίλησε πολύ ανοιχτά για τη ζωή του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 15/1 με τον ηθοποιό να μιλάει ειλικρινά για τη ζωή του, λίγο μετά τα δημοσιεύματα, που το θέλουν σε σχέση με συνάδελφό του από τους Παγιδευμένους.

Εκτός λοιπόν από τη συμμετοχή του στη πολύ πετυχημένη αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, ο Λαγούτης μίλησε και για τα παιδιά του, τα οποία έχει κάνει με τη Μυρτώ Αλικάκη, τονίζοντας πως τα πρώτα χρόνια του χωρισμού τους δεν ήταν εύκολα (δείτε εδώ τι δηλώνει η ίδια).

«Οι Παγιδευμένοι είναι μια δουλειά που και γω, μετά από πολλά χρόνια, κάθομαι και την βλέπω. Είναι ένα φανταστικό σενάριο. Στο παρελθόν υπήρξαν δουλειές που συμμετείχα αλλά δεν μου έλεγαν τίποτα. Τις έκανα όμως γιατί πρέπει και να ζήσουμε και μερικές φορές δεν ξέρεις από πριν πως θα βγει κάτι», είπε ο Λαγούτης.

Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός προσπαθεί να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, όσο αυτό είναι χρήσιμο μιας και τα παιδιά του έχουν μεγαλώσει. Έτσι λοιπόν έχει όλο το χρόνο να αφιερωθεί και στη δική του ζωή, καθώς όλα πλέον επιβεβαιώνουν όχι μόνο, πως είναι σε σχέση με τη Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ αλλά πως είναι και πολύ ερωτευμένοι (δείτε εδώ την αποκάλυψη).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη για το διαζύγιό του με τη Μυρτώ Αλικάκη

«Τους γιους μας τους μεγαλώσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια και έτσι συνεχίζουν να είναι ακόμα οι σχέσεις μας. Δηλαδή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στα δύσκολα μονοπατάκια είμαστε ειλικρινείς μαζί τους.

Κάπως έτσι διαχειριστήκαμε και την περίδο του χωρισμού, αν και ήταν μια πιο δύσκολη περίοδος κυρίως για το μεταξύ μας κομμάτι. Στη σχέση με τα παιδιά νομίζω ότι καταφέραμε, ακόμα και στα χειρότερα μας με την Μυρτώ, να κρατήσουμε ένα ωραίο επίπεδο επαφής και επικοινωνίας.

Ειδικά τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πιο δύσκολα, αλλιώς δεν θα χωρίζαμε κιόλας. Υπάρχουν δηλαδή θυμοί, εγωισμοί, πείσματα και όλα αυτά που σιγά σιγά έσβησαν. Αν έχεις και παιδιά οφείλεις να τα βλέπεις και να θυμάσαι ότι είναι μισός μπαμπάς μισός μαμά», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.