Survivor: «Είχε έρθει ο Ατζούν μετά το δίμηνο να μας πει ότι...» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά ο Τζέιμς Καφετζής

«Θυμάμαι στις αρχές...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: «Είχε έρθει ο Ατζούν μετά το δίμηνο να μας πει ότι...» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά ο Τζέιμς Καφετζής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε χθες 15/01 για δεύτερη μέρα ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor, με αφορμή τη συζήτηση για τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης (δείτε εδώ πως τα πάει) έκανε μια αποκάλυψη για τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια χθες της εκπομπής, ο Τζέιμς σχολίασε τους παλιούς του συμπαίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη, απαντώντας με μια για τις σχέσεις τους, λέγοντας ότι αυτά είναι παλιά και ξεχασμένα και ότι είπαν δεν ισχύει πλέον γιατί έχει περάσει τόσος καιρός. Επιπλέον, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε ότι ο Μπάρτζης έχει αλλάξει και έχει μπεί δυναμικά στο παιχνίδι, μιας και φέρνει αρκετές νίκες.

«Γενικά ότι έχει γίνει με εμένα και τον Μπάρτζη, ψωμί και αλάτι. Βέβαια έτσι όπως τον βλέπω εδώ, αυτός έφαγε το ψωμί κι εγώ το αλάτι», είπε ο Τζέιμς Καφετζής σχολιάζοντας έτσι πως ο Μπάρτζης επέστρεψε με παραπάνω κιλά στο παιχνίδι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως αντέδρασε: «Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο για τα κιλά του; Καλά κατάλαβα; Μη χειρότερα, ώρα είναι τώρα να μας βγεις και τέτοιος. Κάνω ότι το προσπερνάω το σχόλιο γιατί δεν σε ξέρω αρκετά καλά, αλλά διαφωνώ κάθετα».

Η αποκάλυψη του Τζέιμς Καφετζή για τον Ατζούν και το Survivor

Για τον Ατζούν, ωστόσο, ο Τζέιμς ανέφερε πως είχε γνωστοποιήσει στους παίκτες μετά τους δύο πρώτους μήνες ότι το πρόγραμμα σημειώνει υψηλά νούμερα.

«Εμάς δεν μας πολυέλεγαν για τα νούμερα και αγχωνόμασταν. Θυμάμαι στις αρχές ο Τριαντάφυλλος αγχωνόταν και έλεγε: ρε παιδιά, θα έρθει εδώ ο Ατζούν θα μας ρίξει καμιά βόμβα, κανείς δεν κάνει τίποτα, πώς θα κάνουμε νούμερα; Έλεγε σε εμένα: αν είναι να μην κάνουμε νούμερα, καθόμαστε και πεινάμε εδώ άδικα, δεν το βλέπει κανείς και ταλαιπωρούμαστε. Και είχε έρθει μια φορά ο Ατζούν μετά το δίμηνο να μας πει ότι κάνει πάρα πολύ μεγάλα νούμερα, περνάμε το Master Chef και να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star.