«Εγώ δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star γιατί...» - Η ξεκάθαρη απάντηση του Τζέιμς Καφετζή για το ριάλιτι επιβίωσης

«Κατά την γνώµη μου, πιστεύω ότι η είσοδος του Τριαντάφυλλου και του Παππά θα ήταν µια πολύ δυνατή κίνηση-µατ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @jamie.kaf)
(instagram / @jamie.kaf)

Από όταν ξεκίνησε το Survivor All Star, ακούγονται διάφορες φήμες για τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που θα ήθελαν είτε η παραγωγή, είτε οι ίδιοι να βρίσκονται μέσα στην νέα εκδοχή του. Μέσα στους πολυσυζητημένους πρώην παίκτες είναι και ο Τζέιμς Καφετζής, που προσφατα έκανε μια αποκάλυψη για περιστατικό που είχε γίνει στο παρελθόν με την παραγωγή του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τα λόγια του).

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να φαίνονταν στο πρώτο Trailer (δείτε το εδώ), αλλά δεν μπήκε ποτέ και ούτε τον ενδιαφέρει απ' ότι φαίνεται, με τα όσα λέει, που πριν από λίγες εβδομάδες "πετσόκοψε" κανονικότατα την παραγωγή κα τον Ατζούν (δείτε εδώ τα λόγια του).

Το ξεκαθάρισμα του Τζέιμς Καφετζής για το Survivor All Star

Το Survivor All Star διανύει ήδη την πρώτη εβδομάδα προβολής του, που κάθε βράδυ φτάνει στο θεό από νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσο) και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται εάν ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι μεταξύ των παικτών που θα δούμε να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα, που μέχρι τώρα έχουν γίνει σόδομα και γόμορα.

Μερικά από αυτά είναι η πρώτη αποχώρηση της κάλπης (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε), η οικειοθελή αποχώρηση της Βρισήιδας Ανδριώτου (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά και το συναισθηματικό ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Ο 26χρονος με καταγωγή από τη Ρόδο ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν με την παρουσία τους στον 4ο κύκλο του reality επιβίωσης το 2021, τόσο αγωνιστικά όσο και με τις ίντριγκες που ανέπτυξε με τους συμπαίκτες του.

Μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ο Τζέιμς Καφετζής σχολιάζει το Survivor All Star και ξεκαθαρίζει για το εάν θα τον δούμε ή όχι να μπαίνει ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Επειδή είναι η δεύτερη φορά όλων των παικτών που έχουν µπει, όλοι προσποιούνται τα καλά παιδιά, για να µην εκτεθούν. Όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος στα συμβούλια, είναι λες και πρέπει να βάλεις κέρμα για να µμιλήσουν, σαν τα παιχνίδια» δηλώνει ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ακόµη δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, είναι νωρίς. Ελπίζω να πάει καλά, γιατί είναι ένα project όπου δουλεύουν πάρα πολλά άτοµα και ελπίζω να ανεβάσουν στροφές γρήγορα προτού ξεκινήσει η µυθοπλασία στα άλλα κανάλια» προσθέτει στη συνέχεια.

«Εγώ δεν θα είμαι στο Survivor Αll Star. Μόνο ο Γιώργος Λιανός µε είχε ρωτήσει αν “ψήνοµαι” να πάω. ∆εν θέλω να ξαναπάω, γιατί η ιστορία γράφεται µία φορά και δεν επαναλαµβάνεται» ξεκαθαρίζει ο Τζέιμς Καφετζής.

Τέλος, σχολιάζει για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά: «Κατά την ταπεινή µου γνώµη, πιστεύω ότι η είσοδος του Τριαντάφυλλου και του Παππά θα ήταν µια πολύ δυνατή κίνηση-µατ για τους τηλεθεατές, καθώς είναι άτοµα και τα δύο που καλώς ή κακώς δίνουν άλλη αίγλη στο παιχνίδι, επειδή ξέρουν να χειρίζονται καταστάσεις».

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και ο "νικητής" του Twitter

Χαμό έχει προκαλέσει το Survivor All Star, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτό, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί, ωστόσο, ο τελικός να αργεί πάρα πολύ, ωστόσο το Twitter φαίνεται πως... βρήκε από τώρα τον νικητή, ή τουλάχιστον τον παίκτη που σίγουρα θα φτάσει πολύ μακριά στο παιχνίδι!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ μέσα από την συμμετοχή του στο Asia Express με τον κολλητό του, Fipsterr, ένα δίδυμο που προσέφερε ατελείωτο γέλιο και μάλιστα κατάφερε κιόλας να κατακτήσει την νίκη.

Τόσο οι ατάκες του στο παιχνίδι όσο και μερικά πλάνα από την παραλία έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό στον κόσμο του Twitter, με τους χρήστες να μην χορταίνουν το μόνιμο τρολάρισμα που κάνει, τόσο προς τον εαυτό του όσο και προς τους συμπαίκτες του! Βέβαια, όσον αφορά το τι γίνεται στην Ελλάδα, ο Βασάλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού για διάφορες συμπεριφορές του στο παρελθόν.... (δείτε εδώ τι έχει ειπωθεί για τον ίδιο).