«Μπλόφα»: Οι 3 παίκτες που φαίνονται στο trailer του Survivor All Star αλλά τελικά δεν θα είναι στο παιχνίδι!

Εσείς το παρατηρήσατε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Μπλόφα»: Οι 3 παίκτες που φαίνονται στο trailer του Survivor All Star αλλά τελικά δεν θα είναι στο παιχνίδι!

Η αγαπημένη μας εποχή - αυτή του Survivor - πλησιάζει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε το Youweekly.gr θα είναι εδώ για να σας μεταφέρει πρώτο όλα τα spoils και τα παρασκήνια που ποτέ δεν θα δείξουν οι κάμερες όσον αφορά το All Star! Όσοι μας παρακολουθούν χρόνια ξέρουν... Τέλος πάντων, δεν είναι σίγουρα αυτό το θέμα μας!

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ήταν πολλά υποσχόμενο (δείτε το εδώ). Έπειτα ακολούθησαν δυο μικρά, νέα βίντεο, στα οποία φάνηκαν σύνολο 11 παικτών.

Βέβαια, εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει τους 28 που έχουν υπογράψει (δείτε εδώ τα συμβόλαια).

Το Survivor All Star ξεκινάει...

Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, του Ηλία Γκότση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σάκη Κατσούλη, που φαίνονται στο πρώτο ενώ στο δεύτερο αποκαλύπτονται τα ονόματα των...

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκου Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα, Στέλιου Χανταμπάκη και Σπύρου Μαρτίκα.

Η παραγωγή του Ατζούν για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα αποκαλύπτει σιγά σιγά τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις φετινές ομάδες, ωστόσο, στο πρώτο trailer, που ήταν και η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ πως το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας, παρατηρήσαμε ένα μεγάλο φάουλ. Τρία πολύ δυνατά ονόματα που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ φαίνονται, το Youweekly.gr με μεγάλη σιγουριά μπορεί να σας μεταφέρει πως δεν πρόκειται να τα δούμε φέτος να συμμετέχουν στους στίβους μάχης.

Ξεκινάμε με τον Τζέιμς Καφετζή. Ο Τζέιμς ενώ ήταν ένα πρόσωπο που πολυσυζητήθηκε δεν πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο αφού έχει δικαστική διαμάχη με την παραγωγή του Τούρκου (δείτε εδώ πόσα λεφτά του ζητάνε).

Ο επόμενος είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος όπως γνωρίζουμε δυσαρέστησε κάποια άτομα της παραγωγής με την συμπεριφορά του άρα έφαγε μεγάλο Χ και τελευταίος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φυσικά. Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες και δήλωσε κατηγορηματικός στο να υπογράψει ξανά συμβόλαιο για κάτι τέτοιο.

Συντονιστείτε, μέχρι να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι (δείτε εδώ την ημερομηνία), έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε! Φανταστείτε μετά τι έχει να γίνει...