«Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη! Σε κάποιο δοκιμαστικό...» - Αργυριάδου και Πυράκη "καρφώνουν" τον Βασάλο

Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι αποκαλύψεις μετά τα όσα είπαν Μαγγίρα και Ζηρδέλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη! Σε κάποιο δοκιμαστικό...» - Αργυριάδου και Πυράκη

Χαμός έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο εκείνος βρίσκεται στο Survivor All Star, με αφορμή τα όσα αποκαλύφθηκαν από Άννα Ζηρδέλη και Μπέττυ Μαγγίρα, για τα οποία μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 13/1 μίλησαν η Λιλή Πυράκη και η Μαίρη Αργυριάδου στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star».

Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε στην εκπομπή της:

«Ο Βασάλος έμαθε πολύ καλή τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Τα λέει, τα πουλάει. Έχει πει βέβαια ατακούλες ο Βασάλος. Σε μένα που είχα πάει καλεσμένη στη Σίσσυ είχε πει κορυφαία ατάκα. Με παίνευε ρε παιδί μου η Σίσσυ… και πετάγεται ο Βασάλος και λέει: ε τότε γιατί δεν έχεις εκπομπή στην τηλεόραση; Πώς δεν του είπα: γιατί τις παίρνετε εσείς αγόρι μου που βγαίνετε απ’ τα reality! Εμείς εδώ κοψοχρονιά τόσα χρόνια με τον σταυρό στο χέρι» (δείτε εδώ το βίντεο).

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, η Άννα Ζηρδέλη έκανε την δική της αποκάλυψη μια μέρα μετά, τονίζοντας πως την είχε πει και σε εκείνη κατά την διάρκεια ενός δοκιμαστικού (δείτε εδώ τι είπε).

Τι έγινε στο δοκιμαστικό με Ζηρδέλη, Βασάλο, Αργυριάδου και Πυράκη

«Εδώ, σε αυτό το πλατό, βρεθήκαμε τέσσερις άνθρωποι το καλοκαιράκι. Ήμασταν εγώ, η Άννα Ζηρδέλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster, σε ένα δοκιμαστικό για την εκπομπή μας, το Breakfast@star. Έγινε αυτός ο διάλογος μεταξύ της Αννούλας και του Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος είπε κάποια στιγμή στην Άννα “γιατί έρχεσαι να κάνεις δοκιμαστικό, αφού είχες πει ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με το μπροστά της τηλεόρασης;”», είπε η Μαίρη Αργυριάδου.

Τότε, η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της: «Θα κάνω κι εγώ μια αποκάλυψη. Σε κάποιο δοκιμαστικό έτυχε να είμαι με την Άννα Ζηρδέλη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα μια συζήτηση με τον Κωνσταντίνο. Εκείνη την ημέρα τους ρωτούσε όλους. Κι εμένα με ρώτησε “θα φύγεις από την Ελένη Μενεγάκη; Γιατί;”.

Θεωρώ άκυρη και άβολη την ερώτηση αυτή να την κάνεις σε έναν άνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να πει σε μια νέα κοπέλα, η οποία κάνει το βήμα της να περάσει μπροστά, ενώ έχει και πολλά χιλιόμετρα από πίσω. Γιατί να της πει “τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;”».