«Ο Μαρτίκας γλυκιά μου δεν έχει χιούμορ, έχει...» - "Κόλαφος" η Μπέτυ Μαγγίρα για τον Σπύρο

Τα σχόλιά της μετά το χθεσινοβραδινό 15/01 επεισόδιο του Survivor All Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Μαρτίκας γλυκιά μου δεν έχει χιούμορ, έχει...» -

Τόσο η Μπέτυ Μαγγίρα και η ομάδα της όσο και η σημερινή 16/1 καλεσμένη, Έλενα Κρεμλίδου σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής τις εξελίξεις στο χθεσινοβραδινό 15/01 επεισόδιο του Survivor All Star και την πρώτη νίκη των Μαχητών (δείτε εδώ όσα έγινα χθες).

Διαβάστε επίσης: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τα σχόλια του Ποιος είναι Πρωινιάτικα για τον Σπύρο Μαρτίκα

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αρχικά πήρε τον λόγο και είπε: «Η διαφορά που βλέπω τώρα είναι ότι ψηφίζουν πολύ ατομικά και είναι πολύ πιο τίμιο. Καθένας λέει αυτό που πιστεύει για τους δικούς του λόγους, ψήφιζε σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και ήταν ωραίο. Ο Τζέιμς δεν είχε σχέδιο αλλά στρατηγική. Μπορεί να έβαζε και διαβάλματα, το συζητούσαμε. Ο Σπύρος έχει σχέδιο»

Τότε η παρουσιάστρια της απάντησε: «Ο Μαρτίκας, γλυκιά μου, δεν έχει χιούμορ. Έχει σχέδιο. Είναι γεννημένος πολιτικός, θα ακολουθήσει πολιτική καριέρα. Φαίνεται αυτό. Τον ζηλεύει και τον φοβάται τον Βασάλο. Βρήκε την αχίλλειο πτέρνα του, ότι δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής πολλές νίκες ο Βασάλος και πάει και τον χτυπάει εκεί».

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά σχολίασε: «Ξέρετε γιατί τον αντιμετωπίζει έτσι; Σου λέει: ήδη έχει κερδίσει ένα Asia Express, ξέρει ότι έξω έχει πολύ ρεύμα ο Κωνσταντίνος. Άρα ποιος πάει απέναντι στη δική μου κλίκα και στον δικό μου νικητή; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Σάκης Κατσούλης, που είναι οι δύο πιο δυνατοί παίκτες. Οπότε τους στοχοποιεί από τώρα. Μόνο που ο κόσμος γελάει, γιατί έχει μάθει τα τερτίπια του».

«Σίγουρα έχεις μεγαλύτερη δύναμη αν είσαι σε ομάδα» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Κανείς δεν βγαίνει ακόμα μπροστά, γιατί φοβούνται να αναλάβουν το αρχηγιλίκι» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Στον Σπύρο Μαρτίκα αναφέρθηκε πριν μερικές ώρες και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έδωσε μια απάντηση στα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και δεν τον λυπήθηκε καθόλου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, έγραψε σε ανάρτησή του: «"Με ρώτησε ο Λιανός για την Βρισηίδα" Ας απαντήσω εγώ κάτι άλλο να ανακατέψω την αντίπαλη ομάδα να τσακωθούν. Και να ανοίξω κ ένα άλλο θέμα για να ξεχαστεί το ότι δεν ακολούθησα την γυναίκα μου. Τραγικός απλά».

Η ανάρτηση του Άρη Σοιλέδη