Ξεκίνησαν οι αλλαγές - Το πρώτο πράγμα που μπήκε στο σπίτι της Τούνη και του Αλεξάνδρου στην Αθήνα για το μωρό τους

Ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την περιουσία της) γέννησε τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ιδιωτική κλινική. Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς ο τοκετός κράτησε πολλές ώρες μέχρι εν τέλει το μωρό τους να έρθει στον κόσμο, ωστόσο πλέον οι τρεις τους απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα και προσπαθούν να ξεκουραστούν και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο...

Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι.

Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» », είχε πει μεταξύ άλλων η χαρούμενη μανούλα (δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Δημήτρης).

Σε ερώτηση για το ποιον από τους δύο μοιάζει το μωρό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τον μπαμπά του, όπως το πυκνό μαλλί: «Πολύ μαλλί, μόνο μούσι δεν έχει ακόμα το μωρό» και πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός».

Οι αλλαγές στο σπίτι του Αλεξάνδρου και της Τούνη στην Αθήνα λόγω του μωρού τους

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως ταξιδεύει συνέχεια από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και ξανά μανά, ωστόσο μιας που ο νέος μπαμπάς έλειψε για δύο εβδομάδες από την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, αποφάσισε με την σύντροφό του πως έφτασε η ώρα να επιστρέψει, και έτσι την Δευτέρα 16/1 ταξίδεψαν οικογενειακά στην Αθήνα.

Το μοντέλο, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο, την καλή του και τον γιο τους να χαλαρώνουν στον καναπέ του σαλονιού, με τον ίδιο να δείχνει πως ήδη ο χώρος έχει αρχίσει να αλλάζει εξαιτίας του παιδιού, αφού παντού θα αρχίσουν να υπάρχουν τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα δικά του έπιπλα.

Το ριλάξ είναι το πρώτο πράγμα που έπιασε την θέση του δίπλα στο τζάκι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος και ευτυχισμένος με αυτή την αλλαγή (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η Τούνη με την πεθερά της).