Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ο κομμωτής της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει - «Όταν μπήκε μέσα με ρώτησε...»

«Οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ο κομμωτής της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει - «Όταν μπήκε μέσα με ρώτησε...»

Η Άννα-Μαρία είναι μέλος της δανικής και της ελληνικής βασιλικής οικογένειας και ήταν η τελευταία βασίλισσα της Ελλάδας, από το 1964 έως το 1973, ως σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Είναι, επίσης, πριγκίπισσα της Δανίας ως κόρη του Φρειδερίκου Θ΄ της Δανίας και αδερφή της βασίλισσας Μαργαρίτας Β΄ της Δανίας.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Άννα-Μαρία έζησαν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, τον αγαπημένο τους προορισμό. Το 2014 αγόρασε από έναν Ελβετολιβανέζο επιχειρηματία, ένα οίκημα.

Το πολυτελές σπίτι του και της συζύγου του είχε ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, ιδιωτική παραλία, μία πισίνα 30 περίπου μέτρων και απεριόριστη θέα - δείτε φωτογραφίες και σε ποιον το πούλησε.

Η εμφάνιση της Άννας Μαρία στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η απώλεια του λοιπόν, της έχει στοιχίσει πολύ και ήταν βαθιά συγκινημένη στην κηδεία του, ενώ πολλά ήταν τα μυστικά που έκρυβαν οι κινήσεις της κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας. Δείτε την να ξεσπάει σε κλάματα τη ώρα του επικήδειου του γιου της.

Ο κομμωτής, Κωνσταντίνος Ρόμπολας, μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μετέφερε όλο το κλίμα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην τέως βασιλική οικογένεια. Οι σχέσεις του ειδικά με την τέως βασίλισσα είναι πολύ καλές.

«Είναι τόσο απλοί άνθρωποι και μάλιστα την Κυριακή, επειδή είχαμε ξανά επαφή, η Άννα Μαρία όταν μπήκα μέσα με ρώτησε «τι κάνει η μαμά σου;». Είναι άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων. Ακόμα και χθες, που ήταν βαρύ το κλίμα, όταν έφυγα από το σπίτι, είπα σε όλους κουράγιο, γιατί οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας.

Σχετικά με τις κομμώσεις στην κηδεία, η Άννα Μαρία έχει ένα συγκεκριμένο στυλ, ενώ από την η Αλεξία πρότεινε ένα συγκεκριμένο κούρεμα, από την άλλη η Θεοδώρα επέλεξε ’60s κόμμωση.