«Πόσο καλό καμαρίνι παίζει να...»: Τα "αιχμηρά" σχόλια του Δημήτρη Μηλιόγλου για Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

«Η Σπυροπούλου δεν μου άρεσε ποτέ ως παρουσιάστρια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πόσο καλό καμαρίνι παίζει να...»: Τα

Το πρωί της Τρίτης (17/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μηλιόγλου. Ο δημοσιογράφος, που είχε γίνει έξαλλος με ένα περιστατικό στο παρελθόν (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Star, για όλο το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Δεν ξέχασε να αναφερθνεί σε κανέναν, όπως η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που γέννησε πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Τα σχόλια του Δημήτρη Μηλιόγλου για Μενεγάκη-Ουγγαρέζο και όχι μόνο.

«Το καλό με την εκπομπή μας είναι ότι έχουμε καμαρίνι γιατί κάποιες εκπομπές δεν έχουν. Βλέποντας αυτά που έχουν γίνει με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο πόσο καλό καμαρίνι παίζει να έχουν εκεί; Μερικά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω όσο κι αν πας να τα καλύψεις. Πώς να τα βάλεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Και δίκιο να έχεις, έχει τέτοια μαεστρία που θα το χάσεις.

Ζορίστηκα πολύ όταν κάναμε το Κους Κους. Ήταν μεγάλες οι απαιτήσεις και ο χώρος σκληρός. Όταν κάναμε την εκπομπή με τη Μαριέττα Χρουσαλά, είχα φτάσει 115 κιλά από το άγχος και τη στεναχώρια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε στη συνέχεια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ότι δεν του αρέσει καθόλου στον ρόλο της παρουσιάστριας και ότι της δόθηκε μια ευκαιρία και τα είπε όπως νά 'ναι. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην σατηρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι έχει ακόμη "τηλεοπτικό" χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου είπε χαρακτηριστικά: «Η Σπυροπούλου δεν μου άρεσε ποτέ ως παρουσιάστρια. Της δόθηκε μια ευκαιρία και βγήκε και τα είπε τσάτρα πάτρα. Το «Καλό Μεσημεράκι» έχει κι άλλα χρόνια ζωής».

Το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Μηλιόγλου να υπενθυμίσουμε ότι, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότ η καθημερινή σατηρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».