«Το σχολιάζουν με τρόπο χυδαίο» - Εκτός εαυτού η Σκορδά για τα κιλά της Βαλαβάνη στο Survivor All Star

«Ούτε ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα δεν έχει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σχολιάζουν με τρόπο χυδαίο» - Εκτός εαυτού η Σκορδά για τα κιλά της Βαλαβάνη στο Survivor All Star

Καθημερινά το Πρωινό μας έχει αποκλειστικά για το Survivor All Star και κάνει σχολιασμό για τα όσα σημειώνονται σε κάθε επεισόδιο. Σήμερα 17/1 ωστόσο, η Φαίη Σκορδά θέλησε να υπερασπιστεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τα όσα έχουν ακουστεί για τα κιλά της.

Αναφέρθηκε στα χυδαία σχόλια για το σώμα της καθώς και πως προσπαθούν να συνδυάσουν τα κιλά της με την αγωνιστική της απόδοση κάτι που δεν ευσταθεί. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος ενώ έχει σώμα πολύ γυμνασμένο, δεν φέρνει νίκες και είναι από τους πιο αδύναμους άνδρες αγωνιστικά (δείτε ποιοι βρίσκονται στην πιο αδύναμοι πεντάδα στατιστικά).

Το ξέσπασμα της Σκορδά για το σώμα της Βαλαβάνη

«Βλέπω ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στην Ευρυδίκη. Βλέπω σε κοινές παρέες και στα σχόλια στο Instagram από το πρώτο επεισόδιο να σχολιάζουν την εμφάνισή της και γίνομαι έξαλλη. Μου βγαίνει αυτή τη στιγμή να την υποστηρίξω γιατί είναι χυδαίο αυτό που γίνεται. Κάθονται και βλέπουν ένα παιχνίδι και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, κοιτάνε πόσο κοντό είναι το σορτσάκι και αν το σώμα της έχει αλλάξει.

Εμένα το σώμα της τώρα μου αρέσει πιο πολύ. Κάποιοι το σχολιάζουν με έναν τρόπο που είναι χυδαίος. Επίσης, συνδυάζεται πολύ εύκολα με το αγωνιστικό. Ούτε ο Βασάλος που έχει το τέλειο σώμα δεν έχει κερδίσει όλες τις μάχες» είπε σε έξαλλη κατάσταση η παρουσιάστρια.

O τέταρτος υποψήφιος με Βαλαβάνη, Παπαδόπουλο και Μαρτίκα

Αυτή θα είναι η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού, αφού το παιχνίδι βρίσκεται μόνο δυο εβδομάδες στον αέρα και η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές θα ζοριστούν πολύ γιατί πλέον βρίσκονται στον τάκο δυνατά ονόματα, ονόματα που έχουν μια συγκεκριμένη «θέση» και έναν συγκεκριμένο «ρόλο» στο παιχνίδι.

Για αρχή να υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι είναι ήδη ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά την ήττα της Κυριακής, ο οποίος δυσαρεστήθηκε πάρα πολύ από την απόφαση της ομάδας τους (να σημειωθεί πως ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα)...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δήλωσε ότι το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα...

Και ο Σπύρος Μαρτίκας που εξεπλάγη...

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε στον τάκο θα πέσει η Καρολίνα Καλύβα... Το αγόρι της που την περιμένει έξω σαν τρελό (δείτε εδώ ποιος είναι) σίγουρα θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την απόφαση της Μπλε ομάδας...