Survivor All Star: "Η μεγαλύτερη απογοήτευση" - Αυτοί είναι οι 5 πιο αδύναμοι παίκτες

Τον έναν που έχει απασχολήσει πολύ, δεν τον περιμέναμε με τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το Survivor All Star. Οι παίκτες έχουν μπει διαβασμένοι στο παιχνίδι, ενώ έχει γίνει καταγγελία από πρώην παίκτη πως ορισμένοι είναι "φορτωμένοι" και πρέπει να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις. Όπως και να έχει ωστόσο, τα επεισόδια κυλάνε ομαλά, ενώ ήδη έχουμε παρακολουθήσει δυο αποχωρήσειος.

Η μια ήταν κανονικά έπειτα από ψηφοφορία, με τον Περικλή Κονδυλάτο να παίρνει το εισιτήριο της επιστροφή στην Ελλάδα, ενώ από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου έφυγε οικειοθελώς καθώς το σώμα της δεν άντεχε να βιώσει τόσες κακουχίες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα - δείτε τις δηλώσεις της.

Έχοντας περάσει η πρώτη εβδομάδα, φτάνουμε σιγά σιγά στην δεύτερη και ήδη ορισμένοι παίκτες έχουν "λυγίσει" από την πείνα. Μιλάμε φυσικά για τους Μπλε που έχουν κερδίσει μόνο ένα αγώνισμα και αυτό είναι το Δευτέρας, δηλαδή η δεύτερη ασυλία.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα είναι άσχημα πολύ ψυχολογικά, και ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως η παραγωγή δεν την αφήνει να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα και έχει πέσει στα πόδια της. Την ίδια ώρα άσχημα είναι και ο Σάκης Κατσούλης.

Οι πιο αδύναμοι παίκτες αγωνιστικά στο Survivor All Star

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλλαν σε καρτέλα τους πιο δυνατούς έως τους πιο αδύναμους αγωνιστικά βάση των ματσ που έχουν τρέξει μέχρι στιγμής.

Τον πρώτο λοιπόν δεν τον περιμένατε με τίποτα και αυτό γιατί είναι ο Σπύρος Μαρτίκας! Έχει παίξει 4 παιχνίδια και έχει φέρει τέσσερις νίκες. Δεύτερος είναι ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος έχει τρέξει 7 αγώνες και έχει μόνο μια ήττα. Στην τρίτη θέση είναι η Κατερίνα Δαλάκα με 1 ήττα στους 6 αγώνες.

Μετά έρχεται ο Μάριος Πρίαμος με 4/5, ο Τάκης Καραγκούνιας 3/4 και ο Ηλίας Γκότσης με 5/7. Ο Στάθης Σχίζας με 4/6, η Στέλλα Ανδρεάδου 4/6 και η Εύη Σαλταφερίδου με 3/5. Στο τέλος της 10άδας βρίσκεται ο Στέλιος Χανταμπάκης με 3/5, η Αφροδίτη Σκαφίδα με 3/5 και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επίσης με 3/5.

Στην τελευταία πεντάδα ωστόσο με τους πιο αδύναμους παίκτες βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Νίκος Μπάρτζης με 1 νίκη στους 5 αγώνες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 1 επίσης νίκη στους 5 αγώνες, ενώ ακολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 1 νίκη στους 8 αγώνες, και ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε με καμία νίκη στους 8 αγώνες.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά το τέλος της καρτέλας με τα ονόματα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση αγωνιστικά.