«Πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και...» - Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για την Λάουρα Λάτσιου

«Και λέω, το παιδί μου;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και...» - Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για την Λάουρα Λάτσιου

Με αφορμή την τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Πετρουλάκη για τις τέσσερις κόρες της, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της που είναι η Λάουρα. Πρόκειται για το δεύτερο παιδί από τα τρία που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο αφού πρώτος είναι ο Άγγελος και τελευταία η Βαλέρια. Την μικρή Μαρίνα την έχει αποκτήσει με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως παρότι ο γιος της έχει ενηλικιωθεί, ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά της και πως η κόρη της σε λίγο θα γίνει 18 ετών.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη της Λάουρα

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στο youweekly έχουμε αποκλειστικές φωτογραφία με την Λάουρα και την Βαλέρια πάνω σε σκάφος με τα μαγιό τους! Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν μεγαλώσει.

H περιουσία της Μενεγάκη που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της

Όπως έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Ματέο Παντζόπουλους περιουσία

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.