«Υποτίμησα τις δυνάμεις μου...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Ελευθερίας Ελευθερίου

Αρρώστησε πολύ βαριά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της και το σώμα της. Γι' αυτό γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει την διατροφή της όσο μπορεί. Η ίδια έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθεί στο Survivor All Star, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας που είναι ήδη στο παιχνίδι, εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για εκείνη και μάλιστα δημόσια, κάνοντας χαμό.

«Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας. Υπάρχουν κοπέλες που θα μπουν που είναι πολύ όμορφες και δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Η Ελευθερία (Ελευθερίου) είναι πολύ όμορφη κοπέλα. Τη γούσταρα και σαν χαρακτήρα και σαν παίκτρια, γιατί ήταν αληθινή, έβγαλε αλήθειες η Ελευθερία. Ποτέ δεν ξέρεις, πάμε για έναν άλλο σκοπό. Είμαι και λίγο παλαιών αρχών εγώ στις απόψεις μου για τις γυναίκες», είχε δηλώσει ο ίδιος σε προηγούμενη συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (17/1) την ασυλία.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Ελευθερίας Ελευθερίου

Παρόλα αυτά, εκείνη έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 16/1 πως δεν ήταν πολύ καλά όσον αφορά την υγεία της, διότι αρρώστησε βαριά, ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και ταλαιπωρήθηκε για πολλές ημέρες. Δεν είναι γνωστό εάν αυτό θα επηρεάσει την απόφασή της να βρεθεί ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο προσπαθεί να αναρρώσει και σιγά σιγά επανέρχεται στην ρουτίνα της, ξεκινώντας και πάλι την σκληρή γυμναστική της.

«Και κάπως έτσι υποτίμησα τις δυνάμεις μου “δεν αρρωσταίνω είμαι σκυλί ”και όλη την εβδομάδα έπεσα σε μία βαριά ίωση με υψηλούς πυρετούς! Σήμερα κάπως νιώθω καλυτέρα και ας έχω ακόμα μπούκωμα και κλειστή φωνή παρόλα αυτά δεν με πτοεί τίποτα επέστρεψα στις προπονήσεις μου, την καθημερινότητα μου και όλα φυσικά είναι θέμα καλής διάθεσης!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.