Survivor All Star spoiler: Είχε προκαλέσει σάλο! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που θα μπει στη συνέχεια

Και δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler: Είχε προκαλέσει σάλο! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που θα μπει στη συνέχεια

Μπορεί όλοι οι παίκτες να είχαν δηλώσει πως δεν θέλουν να μπουν άλλοι στην συνέχεια του Survivor All Star, ωστόσο, ο Ατζούν δεν τους άκουσε και στη μέση του παιχνιδιού θα βάλει και άλλους πρώην παίκτες που σίγουρα θα φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές τους και στις καλύβες τους.

Κάποιοι μπορεί να πέρασαν από δοκιμαστικά αλλά δεν τους πήραν ποτέ τηλέφωνο παρόλο που είχαν ετοιμάσει βαλίτσα - δείτε εδώ, ενώ είχαμε και την πρώτη αποχώρηση πριν καν καλά καλά κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι.

Στο trailer όπως είδαμε οι παίκτες θα φορέσουν τα καλά τους και με σκάφη θα οδηγηθούν σε μια μεγάλη παραλία στην οποία τους έχουν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί.

Ήδη Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος πήραν την πρώτη κόκκινη κάρτα από τον Ατζούν αφού παραβίασαν έναν σημαντικό κανόνα, ενώ δυο παίκτες πλακώθηκαν πριν καν δούμε την πρεμιέρα.

H παίκτρια που θα μπει στο Survivor All Star στη συνέχεια

Πρόκειται για κάποια που έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), και εργάστηκε για έναν χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Ο λόγος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της:

«Υπήρχε κρούση για το Survivor, έγιναν συναντήσεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής για να το κάνεις. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση».