«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά...» - Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιάννη Καραβασάνη

«Δεν φοβάμαι το μάτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά...» - Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωγίου μετά το πρόωρο τέλος του Love Island έμεινε μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, ωστόσο πλέον επέστρεψε στο "γυαλί" στον ρόλο του κριτή με τον οποίο την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αρχικά μέσα από το GNTM, αλλά αυτή τη φορά στο My Style Rocks.

Εκεί φαίνεται πως αισθάνεται ο εαυτός της και δεν δίστασε, μάλιστα, να τσακωθεί και με παίκτρια από το πρώτο κιόλας επεισόδιο που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 16/1 (δείτε εδώ τον καβγά και την ατάκα της σε διαγωνιζόμενη).

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 17/1 στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, και αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα, αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, κατά την οποία είναι φουλ ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη (δείτε εδώ τα "καυτά" φιλιά τους), χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες, διότι φοβάται και προσπαθεί να κρατά μικρό καλάθι.

«Είμαι η Ηλιάνα που ξέρετε στη θέση του κριτή. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια. Δεν φοβάμαι το μάτι και δεν με απασχολούν οι κακές γλώσσες. Τα διαβάζω όλα, αλλά πουθενά δεν πρέπει να απαντάμε»

«Προτιμώ να είμαι και παρουσιάστρια και κριτής, αλλά η θέση του κριτή είναι ένας ρόλος που μου αρέσει. Και στην παρουσίαση περνάω καλά, αλλά αισθάνομαι και κάπως ωραία εδώ. Μαθαίνω πολλά πράγματα από την Κατερίνα Καραβάτου».

Ο λόγος που αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Το ζευγάρι, αν και πολύ παραξενεύτηκαν για την επανασύνδεσή τους μετά κιόλας από το διαζύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα από το στενό τους κύκλο, διατηρούσαν ανέκαθεν άριστες σχέσεις, όχι απλά τα τυπικά, μιας και ο ένας όπως όλα δείχνουν ποτέ δεν ξέχασε τον άλλο και είχαν πολύ συχνά και τηλεφωνική επικοινωνία το διάστημα που ήταν χώρια.

Όπως είδαμε, εκείνος την επισκέφτηκε στο νησί των Κυκλάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, και εκεί φαίνετι πως πάρθηκε η οριστική απόφαση να ξανασμίξουν.