15 ημέρες μετά την γέννηση του Σταθοκωστόπουλου Junior - Έτσι είναι το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η νέα ολόσωμη φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της, καρπού του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με τον οποίο ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο που έμοιαζε σαν πριγκιπικός (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η παρουσιάστρια έχει κάνει στην άκρη όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του Σταθοκωστόπουλου Junior που ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να τους ενώσει ακόμη περισσότερο.

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να είναι στο 100% δίπλα στο μωρό της αφού δεν έχει ακόμη καν 40ντήσει, ωστόσο δεν αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς ενημέρωση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της, όπως για παράδειγμα όταν πήγε να κάνει τα νύχια της.

Πριν μερικές ώρες όμως μας έδειξε πως είναι το σώμα της 15 ημέρες μετά την γέννηση του γιου της και το εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε σε έναν από τους καθρέφτες που έχει στο σπίτι της, ενημερώνοντας για την ημέρα της αφού είναι ξύπνια από τις 4 και με συνάχι, και μας έδειξε πως είναι το σώμα της.

Η εγκυμοσύνη της πήγαινε πολύ και ειδικά τώρα που έγινε μαμά είναι ακόμη πιο λαμπερή από ότι ήταν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα γέννα

Το παιδικό δωμάτιο

Έχοντας λοιπόν από εκείνη την ημέρα επιστρέψει στο σπίτι τους, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μπέμπη τους. Δεν χρειάστηκε να το έχουν ήδη έτοιμο, καθώς ειδικά τις πρώτες ημέρες το νεογέννητο κοιμάται στο δωμάτιο των γονιών για να υπάρχει έλεγχος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία κατά την διάρκεια των ετοιμασιών του δωματίου το οποίο όπως βλέπουμε θα έχει θέμα την ζούγκλα.

Η νέα μανούλα επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητα της με αλλαγές βέβαια και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μάλιστα, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο προφίλ της στην οποία ποζάρει στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της ολόγυμνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σπίτι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδικό δωμάτιο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παιδί

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παιδικό δωμάτιο