«Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα...» - Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη μετά την γέννα

«Είστε τρελοί, καθυστερημένοι εντελώς»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι μια μικρή αγελαδίτσα...» - Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη μετά την γέννα

Μπορεί να λέγεται πως εμφανίστηκε η νέα Τούνη στο My style rocks, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη είναι μια και δεν αλλάζει. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει εξαφανιστεί λόγω της γέννησης του γιου της, αφού θέλει να είναι κύρια προτεραιότητα της, ωστόσο όπως έχει αναφέρει σε αναρτήσεις της περνάει μια περίεργη φάση, αφού ο μικρός θέλει όλη της την προσοχή.

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν κατέβει στην Αθήνα, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, ενώ όπως αποκάλυψε η νέα μανούλα είναι συνεχώς αγκαλιά με το νεογέννητο αφού τον θηλάζει αποκλειστικά η ίδια.

Έχοντα βρει λοιπόν λίγο χρόνο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέα βίντεο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως περνάει μια περίεργη φάση, ενώ νιώθει σαν μια μικρή αγελαδίτσα μιας και ο μικρός πεινάει συνέχεια. Απάντησε επίσης σε όσους της στέλνουν μηνύματα μέχρι και mail ρωτώντας την γιατί έχει εξαφανιστεί από το instagram.

Τα βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με την πεθερά της, Μαρία

Σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν η Ιωάννα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day (9/9) μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη και για το αν θα ήθελε να έχει βοήθεια από εκείνη όσον αφορά το μωρό.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».