My Style Rocks: Αυτή είναι η φετινή «Ιωάννα Τούνη»

Η «ακριβή» καθημερινότητά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η φετινή «Ιωάννα Τούνη»

Το My Style Rocks έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και δυο ημέρες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η Emilia Vodos κατάφερε ήδη να ξεχωρίσει με την έντονη προσωπικότητα και τον λόγο της.

Κατάγεται από την Ελλάδα, είναι 26 χρονών και τα παιδικά της χρόνια τα έχει περάσει στα Νότια Προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας. Η Emilia Vodos μετακινείται μεταξύ Αθήνας και Αμερικής και ασχολείται με το business management.

Από πολύ μικρή ηλικία η Emilia Vodos ασχολείται με την μόδα, κάτι το οποίο κόλλησε από τους γονείς της, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πολλά ταξίδια και αγόραζαν ρούχα από όλο τον κόσμο. Mάλιστα είναι αρκετά δεμένη και με τους δύο, οι οποίοι και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Έτσι, η μόδα έγινε κομμάτι της ζωής της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο στυλ της. Τα γούστα της είναι ακριβά και μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρο, καθώς η ντουλάπα της είναι γεμάτη με designer αντικείμενα και ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτιάξει ένα ωραίο outfit με προϊόντα fast fashion.

Εκρηκτική Emilia Vodos

Όπως φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Emilia, έχει μάθει να απαντά και να στηρίζει την άποψή της. Κάπως έτσι εκνεύρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία την χαρακτήρισε «γλωσσού» (δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε).

Η χθεσινή ημέρα, δε, (17/1) ήταν καθοριστική για τη Emilia αφού ήρθε σε αντιπαράθεση όχι με έναν αλλά και με τους τρεις κριτές, δημιουργώντας ένα πολύ παράξενο κλίμα. Άβολο θα έλεγε κανείς.

Η εμφάνισή της κατακρίθηκε από τις συμπαίκτριές της...

Ενώ η συμπεριφορά της και η αυτοπεποίθησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Σκουλό...

Και την Ηλιάνα...

Πολλοί την χαρακτήρισαν «Νέα Ιωάννα Τούνη». Ποιος έχει ξεχάσει άλλωστε την φράση αυτής «ταιριάζει τέλεια με την σφουγγαρίστρα;» (δείτε εδώ το επικό βίντεο που έχει μείνει στην ιστορία)

Το προφίλ της στο instagram