«Επειδή γράφτηκαν διάφορες ηλιθιότητες...» - Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Αναστασοπούλου και Παπαδάκη

Τι είπε για την σχέση του με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή γράφτηκαν διάφορες ηλιθιότητες...» - Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Αναστασοπούλου και Παπαδάκη

Στην συζήτηση που είχαν στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου με αφορμή την κοινή τηλεοπτική συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αναστασοπούλου, ανήμερα της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θέλησε να σχολιάσει ο παρουσιαστής του Πρωινού σήμερα 18/01.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να τρολάρει τόσο τη συμπαρουσιάστριά του, όσο και τον Γιώργο Λιάγκα.

  • Γιώργος Παπαδάκης: «Πώς σου φαίνομαι; Είμαστε σε χρωματική αρμονία;»
  • Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαστε και βλέπω ότι τελευταία επιλέγεις πολλά μαντηλάκια. Έχεις επηρεαστεί από το κλίμα»
  • Γιώργος Παπαδάκης: «Έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ.»
  • Μαρία Αναστασοπούλου: «Μα σου έχει φοβερή αγάπη.»
  • Γιώργος Παπαδάκης: «Κι εγώ του έχω φοβερή αγάπη, αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του.»
  • Μαρία Αναστασοπούλου: «Ούτε εκείνος καλοβλέπει καλέ, εμάς βλέπει το πρωί»
  • Γιώργος Παπαδάκης: «Το ξέρω κοριτσάρα μου. Για σένα βάζω τα μαντηλάκια. Κάνω ό,τι μπορώ. Μετά ιδιαίτερα από τον Λιάγκα… Και γραβάτα θα με βάλει αυτή να φορέσω. Ασχημάνδρας είναι, δεν ξέρει να ντύνεται, αψύς είναι, έχει ξυπνήσει; Ο Γιώργος είναι φίλος μου»

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε Παπαδάκη - Αναστασοπούλου

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τους απαντήσει στον αέρα της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες κι έφερε τον τρωικό πόλεμο. Στον ΑΝΤ1. Για να μην παρεξηγηθούμε, κάνουμε πλάκα. Κι επειδή γράφτηκαν διάφορες ηλιθιότητες, βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα, αλλά ας το κοιτάξουν…

Προφανώς – ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία να κάνουμε έναν μαραθώνιο εδώ-, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Και προφανώς ο Γιώργος με μεγάλη χαρά είπε ναι. Είμαστε πολύ φίλοι και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με την φιλία του. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα, και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορα».

«Κι εμείς είμαστε φίλοι με τη Μαρία, επίσης» συμπλήρωσε ο Τάσος Τεργιάκης, προς απάντηση στο σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Ελένη Μενεγάκη.