«Επειδή είναι κάτι...» - Η απάντηση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Η ενόχλησή της στις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Επειδή είναι κάτι...» - Η απάντηση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 18/01 η Μίρκα Παπακωνσταντίνου η οποία φέτος θα συμμετάσχει στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» στο Θέατρο Ακροπόλ. Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, στον ηλικιακό ρατσισμό στον χώρο της υποκριτικής αλλά και στην κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 14/9/2021 έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Γράφτηκε ότι μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση του επιβαρύνθηκε.

Οι δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Ο λόγος που δεν την βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί σε κάποιο σήριαλ, απάντησε: «Δεν μου έγινε πρόταση για σειρά φέτος. Θέλετε να τους ρωτήσετε εσείς;».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου περί ηλικιακού ρατσισμού στις γυναίκες ηθοποιούς, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σχολίασε: «Όχι, σε μένα δεν έχει υπάρξει τέτοιο πράγμα και το βλέπω και σε άλλες συναδέλφους που κάνουν τη δουλειά τους σε αντίστοιχους ρόλους. Δεν θα παίξω την Ιουλιέτα ή θα την παίξω μετά τα 80, που μπορεί».

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος, πέρα από τον δικαστικό νόμο, υπάρχει και ο ηθικός νόμος. Κι αν ο κόσμος ανταποκρίνεται, όπως και συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι πολύ ωραίο αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε και την κατάσταση της υγείας του Δάνη Κατρανίδη: «Θα ήθελα, επειδή είναι κάτι ιδιωτικό… καλά κάνετε και ρωτάτε, ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Δεν είναι πολύ ωραίο να μιλάμε για πράγματα εκτός, επειδή έχουν ξαναρωτήσει… εσείς δεν το κάνετε από αγένεια. Είναι μια χαρά και είναι καλό αυτό».

Ο λόγος του χωρισμού Δάνη Κατρανίδη - Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Κάναμε παρέα με τον Δάνη πάρα πολύ. Ανταλλάσσαμε απόψεις για τα άλλα φλερτ. Κούκλος. Περνούσαμε και περισσότερες ώρες μαζί χωρίς να υπάρχει κάτι ερωτικό. Κάποια στιγμή εκείνος έφυγε με κάποιον θίασο και νιώθοντας την έλλειψη, θυμάμαι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα χορευτικά που σταματάνε όλοι γύρω και είναι δύο πλάσματα και κοιτιούνται.

Έτσι συνέβη όταν γύρισε από την περιοδεία. Ήταν υπέροχο και από τότε συνεχίστηκε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Μετά παντρευτήκαμε και χωρίσαμε, αργήσαμε να πάρουμε διαζύγιο. Χωρίσαμε γιατί ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Η σχέση μας συνέχιζε, δεν ήταν ερωτική. Ο Δάνης έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές. Μου τις κληρονόμησε γιατί όταν χώριζαν με έπαιρναν τηλέφωνο», είπε η χαρακτηριστικά η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.