«Διακρίνω και ένα κραγιόν- φιλί» - Σε έντονη αμηχανία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την παρατήρηση της δημοσιογράφου

Η αντίδραση του σεφ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Διακρίνω και ένα κραγιόν- φιλί» - Σε έντονη αμηχανία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την παρατήρηση της δημοσιογράφου

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έξω από το στούντιο της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 15/01 και μίλησε φυσικά για την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με τον μικρό).

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε .Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος στην Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Εκεί λοιπόν τον περίμενε η ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντά με χαρά στις ερωτήσεις του.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

«Είναι πολύ ωραία στο σπίτι, είναι ένα τόσο δα πλασματάκι, σε μια γωνίτσα κάθεται, δεν ενοχλεί. Μια χαρά είναι», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον γιο του και πρόσθεσε για το ξύλο κοπής που δέχτηκε από την Ναταλία Γερμανού: «Θα το βάλουμε στην άκρη, μαζί με τα υπόλοιπα πραγματάκια του τα πρώτα και όταν έρθει η ώρα του με το καλό, θα του το δείξουμε».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος παρατήρησε ένα κραγιόν- φιλί στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και του είπε: «Διακρίνω και ένα κραγιόν- φιλί, μάλλον είναι της Ναταλίας Γερμανού. Θα σας πει κάτι η Χρύσα;».

Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε γελώντας: «Όχι μάλλον, είναι σίγουρα της Ναταλίας, αφού από εδώ φεύγουμε, ποιανού να είναι; Είναι σίγουρα της Ναταλίας».