My Style Rocks: Μελαχρινή, χωρίς στήθος και χείλη - Μια άλλη στο παρελθόν η Νικόλ Δεσποτοπούλου

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση της παίκτριας του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Μελαχρινή, χωρίς στήθος και χείλη - Μια άλλη στο παρελθόν η Νικόλ Δεσποτοπούλου

Το πιο ανατρεπτικό fashion show της ελληνικής τηλεόρασης, My Style Rocks, επέστρεψε την Δευτέρα 19/1 στους δέκτες μας (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) και καθημερινά υποδεχόμαστε τα κορίτσια που διαγωνίζονται για να αναδείξουν το στιλ τους μέσα από διαφορετικά concepts (δείτε εδώ ποια είναι η νέα Ιωάννα Τούνη).

Μια από τις πιο εντυπωσιακές φετινές παίκτριες είναι αναντίρρητα η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks

Είναι influencer με έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks με σκοπό να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο και να κατακτήσει την πρώτη θέση. Έχει 91,3 χιλιάδες followers και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, καθώς επίσης και φωτογραφίες και βίντεο από διάφορα ταξίδια της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κρήτη και την Πελοπόννησο και μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα την περιοχή της Πάρνηθας. Η Νικόλ Δεσποτοπούλου έχει κάνει σπουδές γύρω από το μακιγιάζ, καθώς επίσης και πολλά σεμινάρια γύρω από διάφορες τεχνικές του.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πολλούς χιλιάδες ακόλουθους και έχει καταφέρει να είναι μία από τις πρώτες influencers στην Ελλάδα. Παράλληλα η Νικόλ Δεσποτοπούλου εργάζεται και σε βραδινά μαγαζιά, αναλαμβάνοντας το κομμάτι του promotion.

Αγαπάει ιδιαίτερα την μόδα και δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στο ντύσιμό της. Η αδυναμία της είναι τα παπούτσια και μάλιστα στο βιογραφικό της έχει δηλώσει ότι έχει πάνω από 400 ζευγάρια! Η ίδια συνδυάζει με μεγάλη ευκολία τα ρούχα και τα αξεσουάρ της και αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο όσον αφορά τις στυλιστικές τις επιλογές. Μάλιστα είναι αρκετά θετική σε ό,τι αφορά την κριτική και τις συμβουλές, ωστόσο παράλληλα μπορεί να γίνει και πολύ ανταγωνιστική με τις συμπαίκτριές της. Μπαίνει πολύ δυναμικά στο “My Style Rocks” γιατί πιστεύει ότι θα την κάνει αναγνωρίσιμη και θα βοηθήσει την δουλειά της.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως έχει προχωρήσει σε μερικές ορισμένες πλαστικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, έχει πειράξει το στήθος και τα χείλη της, μιας και υπάρχουν φωτογραφίες που φαίνεται εμφανέστατα η διαφορά, ενώ σε παλαιότερα Q&A που είχε κάνει, το ίδιο παραδεχτεί και η ίδια. Μάλιστα, στο παρελθόν υπήρξε και μελαχρινή, μιας και αυτό το χρώμα είναι το φυσικό της.

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 4
Instagram /Nicole Despotopoulou

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 3
Instagram /Nicole Despotopoulou

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 
Instagram /Nicole Despotopoulou

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 2
Instagram /Nicole Despotopoulou

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 6
Instagram /Nicole Despotopoulou

Αγνώριστη στο παρελθόν η Νικόλ του My Style Rocks 5
Instagram /Nicole Despotopoulou