«Κι ας μην είσαι εδώ...» - Ανατριχιάζει η Μαρία Ηλιάκη με την φωτογραφία της μητέρας της μετά τον θάνατό της

Σήμερα θα γιόρταζαν τα γενέθλιά της μαζί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και λίγα χρόνια βλέπει την ζωή της να αλλάζει δραματικά μέρα με την μέρα. Ερωτεύτηκε, μετακόμισε στην Ελβετία, έγινε μαμά, επέστρεψε στην Ελλάδα για δουλειά στην τηλεόραση, μετακόμισε μόνιμα στην πατρίδα της ξανά μαζί με τον σύντροφο και το παιδί της και πλέον ετοιμάζει το καινούριο βήμα της στο "γυαλί" (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι, με ποιον και τι), ενώ έκανε και το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Υπάρχει, όμως, ένα γεγονός που η ίδια δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ και αυτό δεν είναι άλλο από τον θάνατο της μητέρας της, ο οποίος την συγκλόνισε και την τάραξε ψυχικά. Πέρασε πολύς καιρός από τότε, αλλά υπάρχουν στιγμές που η παρουσιάστρια τις θυμάται και "λυγίζει".

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για την μητέρα της, μετά τον θάνατό της

«Οι πρώτοι 5 μήνες με το παιδί ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω. Δεν σταματούσε να κλαίει πέντε ώρες. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί! Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά.

Με την μικρή μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο μαζί της, υπάρχουν ώρες και μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου και μην το παρεξηγήσετε αυτό…

Μου λείπει η μαμά μου και ήθελα να είναι εκεί. Τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο σκεφτόμουν τη μαμά μου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, βάζω τα κλάματα και δεν θέλω να είμαι έτσι, το κρύβω καλά», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Μία από αυτές τις στιγμές, λοιπόν, είναι και η ημέρα των γενεθλίων της γυναίκας που την έφερε στη ζωή. Την Τετάρτη 18/1 θα γιόρταζε μαζί της, αλλά αυτό δεν συνέβη και η ίδια προχώρησε σε μία ανατριχιαστική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχήθηκε στην μητέρα της χρόνια πολλά, παρόλο που δεν είναι δίπλα της.

«Και κάπως έτσι έχουμε πια ακριβώς το ίδιο βλέμμα εμείς οι δυο…Χρόνια πολλά Μαμά κι ας μην είσαι εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.

Μαρία Ηλιάκη μαμά
Instagram / Μαρία Ηλιάκη