Δεν μασάει η Ιωάννα Μαλέσκου - Απάντησε στην πιο συχνή ερώτηση που δέχεται μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Βρίσκεται στον 5ο μήνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η είδηση πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά σε λίγους μήνες "έσκασε σαν βόμβα" στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στη ζωή της παρουσιάστριας. Η ίδια είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό με τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας τους και το επάγγελμά του) και από τότε που ανακάλυψαν αυτή τη μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να έρθει, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια πραγματοποίησε τις πρώτες τις δηλώσεις για το ευχάριστο αυτό γεγονός και τα λόγια της για τον σύντροφό της "στάζουν μέλι" (δείτε εδώ την δική του ανάρτηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης).

«Αυτό που θέλω να πω είναι µια µεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί µαζί µου! Συγκινούµαι πραγµατικά και που το λέω. Είµαι ευτυχισµένη και ευγνώµων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εφημερίδα Secret.

«Εχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαµε πολύ να κάνουµε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελµατικά µπορούν να περιµένουν. Η ζωή όχι. Εύχοµαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσµο», συμπλήρωσε.

Ακάθεκτη η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει την γυμναστική της με την κοιλιά της "στο Θεό"

Η μέλλουσα μαμά, βέβαια, είναι γνωστό πως πάντα είχε τρελή αγάπη με την γυμναστική και τα αθλήματα γενικότερα και δεν σκοπεύει να αλλάξει τις συνήθειές της τώρα που θα αποκτήσει παιδί. Έτσι, συνεχίζει να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με το κοινό να την αποθεώνει.

Την Τετάρτη 18/1 μοιράστηκε μία ακόμη φωτογραφία της από τη στιγμή που έκανε πιλάτες, με την κοιλιά τούρλα πάνω στο ειδικό στρώμα και έλυσε όλες τις απορίες των ακόλουθών της σχετικά με αυτή της την απόφαση.

«Με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω. Συνεχίζω πιλάτες με ειδικά προσαρμοσμένο ασκησιολόγιο για όσο αντέχω….Κάποτε η δασκάλα μου έλεγε μέσα η κοιλιά και όντως το έκανα πλέον άντε να την πείσω ότι ακολουθώ τις οδηγίες της», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Μαλέσκου γυμναστική