Πήρε τα ηνία της επιχείρησης από τώρα - Τι συνέβη στο γραφείο της Μαίρης Συνατσάκη με την νεογέννητη κόρη της

"Λιώνει" για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από περίπου ενάμιση μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που γεννήθηκε μέσα από την φλόγα του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι που έφτασε στην αγκαλιά της μετά από καισαρική. Οι δυο τους έχουν βγει από το νοσοκομείο εδώ και καιρό και ζουν μαζί με τον τραγουδιστή μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα την οποία απολαμβάνουν.

Τις πρώτες ημέρες η νεαρή μανούλα βίωσε μερικά περίεργα συναισθήματα, αλλά πλέον φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό της, έχει μπει σε μία νέα ρουτίνα και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα μαζί με την κόρη της από εδώ και πέρα (δείτε πώς είναι το σώμα της μετά τον τοκετό).

Είναι ένα μικρό αφεντικό από τώρα η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», ανέφερε τότε, μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Την Τετάρτη 18/1, λοιπόν, η ίδια αποφάσισε, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να πάει με το νεογέννητο μωρό της στην επιχείρηση που έχει "χτίσει" και λίγο αργότερα δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από το γραφείο, με εκείνη να σηκώνει ψηλά το παιδί της και να "λιώνει" από ευτυχία.

«Η καινούργια μας διευθύντρια», έγραψε χαρακτηριστικά και αποθεώθηκε στα σχόλια.

Μαίρη Συνατσάκη παιδί

Μαίρη Συνατσάκη κόρη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη