Δεν άντεξε άλλο την κλεισούρα - Η πρώτη βόλτα της Τούνη & του Αλεξάνδρου μαζί με τον νεογέννητο μωρό

10 ημέρες από τον τοκετό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν μπει σε μία πολύ διαφορετική φάση ζωής με το ζευγάρι να βρίσκεται για την ώρα στην Αθήνα, στο σπίτι του μοντέλου μαζί φυσικά με το νεογέννητο μωρό τους.

Η καθημερινότητά τους, όπως είναι φυσικό έχει αλλάξει στο έπακρο, αφού πλέον όλα κινούνται γύρω από το παιδί με την Ιωάννα συγκεκριμένα να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, μετά από έναν δύσκολο τοκετό.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο...

Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι.

Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» », είπε μεταξύ άλλων η χαρούμενη μανούλα (δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Δημήτρης).

«Η πρώτη μας βόλτα. Για τη μαμά γίνεται και για το μπεμπάκι»

Όσο λοιπόν περνάνε οι ημέρες η νέα μανούλα αρχίζει και κάνει τις πρώτες της αναρτήσεις στα social media και μάλιστα την Πέμπτη 19/1 έκανε την πιο γλυκιά - για την ώρα - με το μωράκι της (δείτε την εδώ).

Λίγο αργότερα είδαμε το ζευγάρι να κάνει την πρώτη του βόλτα έξω με το παιδί και τα σκυλιά του, με την Ιωάννα να μην αφήνει το αγοράκι από τα χέρια της.

«Η πρώτη μας βόλτα. Για τη μαμά γίνεται και για το μπεμπάκι», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην ανάρτησή του.