«Γιατί έκαναν σαν να χώρισαν...» - Τα "καρφιά" του Νίκου Μουτσινά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη & τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Βαριέμαι έχω και προσωπική ζωή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γιατί έκαναν σαν να χώρισαν...» - Τα

Το βράδυ της Τετάρτης 18/1 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αποχώρηση από το Survivor All Star και το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήχησε στον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας τους συμπαίκτες της, και όχι μόνο, άναυδους (δείτε εδώ την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου). Η δημοσιογράφος τους αγκάλιασε έναν έναν και δεν άφησε απέξω και τον πρώην ή νυν σύντροφό της, ψιθυρίζοντάς του κάτι στο αυτί του, ωστόσο ο φερόμενος ως νυν της, Γρηγόρης Μόργκαν έκλαψε για την φυγή της και το κοινό δηλώνει απόλυτα μπερδεμένο.

Το απόσπασμα από την αποχώρησή της προβλήθηκε και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, το απόγευμα της Πέμπτης 19/1 και ο Νίκος Μουτσινάς δεν άντεξε να μην σχολιάσει όσα είδε για το ζευγάρι και η ατάκα του ήταν επική για άλλη μία φορά.

Η "σπόντα" του Νίκου Μουτσινά για την Βαλαβάνη και τον Βασάλο

Πιο συγκεκριμένα, και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά δεν θέλει ούτε να το ψάξει ούτε να το αναλύσει, διότι έχει βαρεθεί να ασχολούνται όλοι με αυτό το θέμα.

«Οι άλλοι γιατί έκαναν σαν να χώρισαν προχθές; Δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι του αν έχουν χωρίσει, βαριέμαι έχω και προσωπική ζωή. Είπε “να φέρεις την κούπα στο σπίτι, ποιο σπίτι”; Παιδιά το περιμένατε εσείς να βγει η Βαλαβάνη. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα ένα κοντινό στον Κώστα Παπαδόπουλο που μας έχει πρήξει με τα follow και τους followers. Τι είπε ο Νικολάκος, άλλο followers άλλο φανς», είπε χαρακτηριστικά.