Εντελώς γυμνή μπροστά από το παράθυρο του σπιτιού της - "Σούσουρο" με την φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα σχόλια είναι πολλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον Βαγγέλη Σερίφη. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως η τραγουδίστρια μπορεί να περιμένει το δεύτερο μωρό τους (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι παραχώρησε μία κοινή συνέντευξη και οι δυο τους αποκάλυψαν πως ο διάσημος ράπερ έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα της ζωής του, ακολουθώντας τα έθιμα της χώρας, μιας που είναι παραδοσιακοί τύποι.

Εντελώς γυμνή η Κατερίνα Στικούδη

«Ο Βαγγέλης δεν μου έχει πάρει μονόπετρο, ούτε μου παίρνει δώρο κοσμήματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Βαγγέλη Σερίφη για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο. Η πρόταση γάμου είναι που πήγα κοστουμαρισμένος με γλυκά στην πεθερά μου και κάναμε την... «ξήγα» που λέγαμε παλιά στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια, την οποία είδαμε και φέτος στο Just The 2 of Us στα παρασκήνια, διατηρεί ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και στα social media γενικότερα και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τον καλό της, αλλά και το παιδί τους.

Την Πέμπτη 19/1, όμως, πραγματοποίησε μία ανάρτηση η οποία προκάλεσε σοκ στους ακόλουθούς της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε ολόγυμνη μπροστά από το παράθυρό της, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της, αλλά και με λίγα λουλούδια και σίγουρα δεν είναι κάτι που θα μείνει ασχολίαστο.

«Γυναίκα , μητέρα , εργαζόμενη , σύζυγος ,κόρη , αδερφή... Πολλοί οι ρόλοι μας ! Πόσο δυνατές είμαστε τελικά... Να αγαπάς το σώμα σου , να το φροντίζεις... Να σε προσεχείς #no_photoshop #body #loveyourself #love #happy #feelgood #natural ΥΓ.( το τζάμι στο οποίο ποζάρω ήταν σκούρο , δεν φαινόμουν από έξω...)», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας και τα σχόλια "έπεσαν βροχή".

Κατερίνα Στικούδη γυμνή
Instagram / Κατερίνα Στικούδη