«Την είχα δει στο γυμναστήριο μαζί με τον πρώην σύντροφό της και...» - Η αποκάλυψη της Χατζίδου για τον χωρισμό της Παπαδοπούλου με τον Πασχαλάκη

«Διδάσκει αξιοπρέπεια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Την είχα δει στο γυμναστήριο μαζί με τον πρώην σύντροφό της και...» - Η αποκάλυψη της Χατζίδου για τον χωρισμό της Παπαδοπούλου με τον Πασχαλάκη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν μαζί για τέσσερα ολόκληρα χρόνια και ετοιμάζονταν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους μετακομίζοντας μαζί, συζητώντας μέχρι και για τον γάμο. Παρόλα αυτά, όπως επιβεβαίωσε και η τραγουδίστρια, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου χωρισμός

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την συνάντησή της με την Παπαδοπούλου και τον Πασχαλάκη πριν τον χωρισμό

Από την πρώτη στιγμή που διαδόθηκε η φήμη για τον χωρισμό τους, άρχισαν να γράφονται μερικά σχόλια κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου, λέγοντας πως εκείνος την παράτησε για μία μικρότερή της, γι' αυτό και εκείνη στην ανάρτησή της θέλησε να απαντήσει και σε όσους σχολιάζουν την ηλικία της.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Η ίδια πραγματοποίησε και την πρώτη της συνέντευξη πετώντας τις σπόντες της για την απιστία του αθλητή. Την Πέμπτη, 19/1, λοιπόν, στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, συζητήθηκε όλο αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και η Ελένη Χατζίδου θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την τελευταία συνάντησή της με το ζευγάρι πριν ακόμη πάψουν να είναι μαζί.

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διδάσκει αξιοπρέπεια και γενικά την έχουμε δει και σε άλλο χωρισμό. Οι σχέσεις δεν μπορούν να μείνουν κρυφές όταν είσαι άτομο αναγνωρίσιμο. Ξέρουμε και την προηγούμενη σχέση της. Ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα μετά τους χωρισμούς ή να πει κάτι και να προσβάλει ανθρώπους. Αυτός ο χωρισμός ήταν αθόρυβος και μάλιστα, με εξέπληξε. Σχετικά πρόσφατα την είχα δει στο γυμναστήριο μαζί με τον πρώην σύντροφό της και συζητούσαμε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα και αν φύγει στο εξωτερικό και τι θα κάνει μετά από αυτή την απόφαση και το σκεφτόταν. Οπότε μου ήρθε πολύ ξαφνικό και αυτά βέβαια γίνονται», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στη συνέχεια άγγιξαν και το θέμα της διαφοράς ηλικίας που έχει η ίδια με τον Παύλου, μιας που οι ηλικίες της τραγουδίστριας και του πρώην της είναι το "καυτό" θέμα, με την παρουσιάστρια να λέει: «Περνάω τον Ετεοκλή 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές».