«Η εμπειρία του να ακούσεις το κλάμα για πρώτη φορά...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το δεύτερο παιδί

Το τρυφερό βίντεο με όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από εκείνη που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το μωρό της, το γιο που γεννήθηκε μέσα από την φλόγα του έρωτά της για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι τρεις τους έφυγαν από το νοσοκομείο και έφτασαν στην Αθήνα για να μπορεί να επιστρέψει και στη δουλειά του το διάσημο μοντέλο (δείτε εδώ το βίντεο με το κοντινό στον μικρό).

Από τότε βιώνουν μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, αφού μέχρι και το σπίτι τους έχει πάρει μία διαφορετική μορφή με τον ερχομό του παιδιού τους (δείτε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μπήκε στο σαλόνι τους). Προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους σιγά σιγά, εφόσον και η νέα μανούλα είναι εξουθενωμένη και χρειάζεται να είναι πάνω από τον νεογέννητο 24 ώρες το 24ωρο, ωστόσο τώρα που αρχίζουν να συνειδητοποιούν όλο αυτό που έζησαν, η influencer δείχνει να νοσταλγεί λιγάκι τις στιγμές που ο μπέμπης της ήταν στην κοιλίτσα της.

Έτοιμοι για το δεύτερο παιδί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη;

Έτσι, την Πέμπτη 19/1 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει κάθε στάδιο και μήνα της εγκυμοσύνης και τα σχόλια γέμισαν με θετικά μηνύματα.

«Το πιο γλυκό #pregnancy journey», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησε ένα Q & A στο δικό του προφίλ και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από το κοινό του αφορούσε την εμπειρία του κατά τον τοκετό. Κατά την απάντησή του, "πετάχτηκε" και η Ιωάννα Τούνη και έτσι αποκαλύφθηκαν οι σκέψεις τους για το δεύτερο παιδί.

«Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος αλλά ήταν ζόρικη. Ήταν ζόρικη και η Ιωάννα θυμάται τα μισά, τα άλλα μισά δεν τα 'βλεπε λόγω του ότι ήταν το σεντονάκι από πάνω. Ένα θα σας πω, έχει 17 αιματοκρίτη και για αυτό τον λόγο μπήκα και εγώ στο χειρουργείο… γιατί κανονικά απαγορεύεται! Αλλά λόγω του ότι έχει 17 αιματοκρίτη με φυσιολογικό το 40 καταλαβαίνετε, από κει και πέρα η εμπειρία του να ακούσεις το κλάμα για πρώτη φορά είναι… τι να πω», είπε χαρακτηριστικά εκείνος.

Τότε η Ιωάννα Τούνη πήρε τον λόγο και απάντησε με χιούμορ: «Γενικά γεννούσα για μία μέρα γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικά και μετά από 20 plus ώρες δεν γινόταν φυσιολογικά και μπήκα χειρουργείο. Οπότε γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω».