Alpha: Αποχωρεί από το Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς; - Τι συνέβη

«Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Alpha: Αποχωρεί από το Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς; - Τι συνέβη

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «BreakFast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά. Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που πρόσφατα τον είδαμε μια πολύ "special" εμφάνιση στο ξεκίνημα της εκπομπής «Happy Day» (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) μίλησε για όλους και για όλα.

Επιπλέον, ο Κώστας Φραγκολίας έκανε λόγο για την συνεργασία του με την τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φραγκολιά για το Happy Day

Για τη πολυετή συνεργασία του με το Happy Day και τις σκέψεις που έχει κάνει να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς και για τη δήλωσή του περί επιδομάτων που προκάλεσε αντιδράσεις, μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς στην εκπομπή του Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά.

«Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω και δεν τα έχω δει, στο χώρο της τηλεόρασης έχω υπάρξει πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και ναι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί επιδομάτων, που είχε γίνει έξω φρενών και είχε μιλήσει στον αέρα της εκπομπής, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε ότι είχε δεχτεί ένα σωρό μηνύματα για αυτή του την δήλωωση και είπε επίσης, ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε και ότι ίσως να γινόταν πιο αναλυτικός για τους νέους που απευθύνονταν, γιατί όπως λέει και η παροιμία, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα έναν καταιγισμό μηνυμάτων για τη δήλωσή μου περί επιδομάτων στους νέους. Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα. Ίσως θα έπρεπε να έχω γίνει πιο αναλυτικός για το ποιους νέους εννοώ αλλά από την άλλη, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά στον αέρα του Happy Day

Την Πέμπτη 5/1, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε μερικά από τα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπο του ίδιου και τον ρώτησε εάν θέλει να απαντήσει δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;

Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και τότε ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω έκταση: «Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».